Proiecte

Untitled-2Incepand de astazi 03.01.2013 Asociatia “”Salveaza o inima”” deruleaza campania:  „”Cu 10 lei schimba o viata””. in parteneriat cu Mobil Pay. Oferim celor patru cazuri prezentate de noi   oportunitatea ca timp de trei luni sa stranga donatii online printr-o simpla apasare de buton. Fiecare dintre noi putem face orice donatie dorim.Stim cu toti cat de greu este sa stai la banca la cozi interminabile pentru a putea ajuta o persoana care are intradevar are nevoie de ajutorul nostru iar pentru unii dintre noi ne este si jena sa mergem sa donam 10 lei .Nu ne trebuie sa avem pe card miliarde ca sa putem face un bine ne trebuie doar vointa si un gram de dragoste pentru a face o minune.Cititi-le povestile de viata,incurajatii sa mearga mai departe,avem nevoie de oameni si copii sanatosi ca si societatea noastra de maine sa fie sanatoasa.

Cum poti sa te implici alaturi de noi?
.Doneaza printr-o simpla apasare de buton urmand apoi instructiunile pentru a finaliza donatia;
• Doneaza în conturile prezentate de noi pe blog-conturile apartin parintilor a caror copii sunt bolnavi;
• Scrie un caz la alegere pe retelele de socializare sau distribuie mai departe pe:-Google+, Facebook, Twiter.
• Scrie cazul în blogul personal sau în site-ul pe care îl detii;
• Fa-l cunoscut prietenilor;
• Da un like pagini noastre de facebook /salveazaoinima
• Pune logo Asociatiei pe blogul sau site-ul tau.
• Încurajeaza-i pe pagina campaniei noastre (https://informatii-pretioase.ro/) sau pe blogul lor umanitar pentru ca au nevoie în momente grele si de un cuvant bun.

Cazurile pentru care am initiat campania sunt:

-Gabriela Tudorache-

Meningiom (tumoare cerebrala benigna)

(http://gabrielatudorache.blogspot.ro/)

-Leontina Nicoleta-

retinopatie de prematuritate gradul 5

(http://leontinanicoleta.blogspot.ro/)

-Radea Ciprian Cristian-

Tetrapareza spastica de gradul I , anevrism cervical

(http://radeacristian.blogspot.ro/)

-Tilica Dorin-

retinopatie de prematuritate gradul 5

(http://dorintilica.blogspot.ro/)

 

Perioada campaniei este 03.01.2013-03.04.2013

Va rugam ca aceasta campanie sa fie cunoscuta si de catre prietenii d-voastra.

Despre Asociatia „”SALVEAZA O INIMA””:

Asociatia “”SALVEAZA O INIMA”” isi propune realizarea urmatoarelor obiective:

– Promovarea proiectelor si programelor care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor din domeniul social.
– Efectuarea de donatii in bani sau in natura pentru promovarea obiectivelor Asociatiei.
– Promovarea scopului “”SALVEAZA O INIMA”” prin mass-media, TV, toate formele de marketing posibile atat directe cat si indirecte.
– Organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri etc.
– Dobandirea, detinerea de orice proprietate imobiliara, vinderea, administrarea, inchirierea, ipotecarea, construirea, modificarea de cladiri sau ateliere, sa le foloseasca in orice alt fel, in scopul realizarii obiectivului Asociatiei.
– Desfasurarea de campanii publicitare de promovare a diverselor probleme ale copiilor, sanatate, handicap, saracie, si strangerea de fonduri pentru activitatea Asociatiei.

Aceasta Asociatie este cat se poate de transparenta, la baza ei fiind 3 membri fondatori, care nu doresc altceva decat sa ajute copiii aflati in dificultate.

Asociatia “”SALVEAZA O INIMA “”este dornica sa primeasca noi membri in echipa, membri dornici sa ajute si ei la randul lor copiii aflati in dificultate

Date de identificare

Denumire entitate Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala (CIF) – 31015982

Cont (IBAN) bancar -RO05BTRL00701205W82870XX

Banca Transilvania-Botosani

 

safimoameni_180X150 Prin acest proiect la nivel natíonal am reusit sa creem 6 bloguri umanitare si am mediatizat cazurile umanitare atât la nivel local cât si la nivel national.Printre realizari se afla cazurile: -Sebastian Colgiu- -Nicole Ana Maria- -Denis Hariga- Iar pentru ceilalelate persoane campania continua.

„Sa fim oameni..” este un proiect intiat de Asociatia „”Salveaza o inima””-Botosani ”

Sa fim oameni…” este un proiect care încearca sa schimbe vieti; ”

Sa fim oameni… „va aduce informati;

„Sa fim oameni…”lupta alaturi de voi;

„Sa fim oameni…” ofera si cere seriozitate.

Un mesaj pentru voi Din pacate, lumea in care traim si pe care noi o dorim mai buna, uneori ne ofera si probleme prea grele de purtat doar pe umerii nostri. Imi doresc sa nu fie nimeni bolnav, niciunde in lumea aceasta mare, insa copii ma impresioneaza cel mai mult, ma gandesc la sufletele lor pure si nevinovate, la ochisorii curiosi sa vada tot ce li se arata in jur, la intrebarile lor despre viata, sunt pui mici de om care abia invata sa zboare. In ultimul timp apar tot mai multe cazuri ale unor copii care isi doresc sa traiasca, iar parintii lupta pana la capat sa le ofere tot ce e mai bun, sa ajunga la medicii cei mai buni, la cele mai specializate clinici si spitale, dar unii dintre ei se lovesc de o bariera pe care nu o pot trece singuri. Au nevoie de bani pentru a trece de aceasta bariera, TE ROG, atunci cand auzi sau vezi un apel umanitar, nu trece peste el ca si cand nu ar exista sau pe tine nu te-ar afecta. Ganditi-va cum va fi cand parintii vor putea sa mearga mai departe cu banii daruiti de voi, vor putea sa lupte in continuare, altfel, vor sta pe ganduri si se vor framanta, vor plange si se vor uita neputinciosi la copilul care nu intelege problemele oamenilor mari. COPILUL isi doreste ca maine sa alerge, sa zambeasca, sa iti tina parintii de mana. VOI, cei care nu ramaneti indiferenti, aveti din partea noastra tot respectul si mii de multumiri. La capaat nu ne raman decât jertfele iubirii si multumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem.Un credincios al lui Hristos nu trece în lumea aceasta printre trupuri,ci printre suflete. Nu ne uit?am la fete,ci la constiinte. Nu vedem râsul oamenilor,ci tragediile lor. Fii alaturi de cei care vor sa faca bine,întinde-ti mâna prin întunericul amar si aprinde faclia sperantei.Nu ai puterea sa o faci tu roaga pe altii care itii ca o pot face.Da mai departe acest mesaj.Cladeste casa in ceruri aici castelul de nisip se sfarma sub valuri. Singur nu reusesti,împreuna vom reusi! Fii solidar… Împreuna putem schimba vieti! Cazurile prezentate pe acest blog au fost verificate. La cerere puteti primi documentele medicale care dovedesc starea de sanatate a celor care au nevoie de ajutor umanitar. Dorim cu ajutorul d-voastra aceste campanii sa le ducem pâna la capat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *