O verisoara si-a deschis un cabinet medical. Ea studiat medicina, a devenit medic neurolog. De curand a primit o suma mare de bani proveniti dintr-o mostenire lasata de bunicii din partea mamei. Cu acesti bani a dorit sa-si deschida propriul cabinet medical.

De sarbatori m-a rugat sa-i fac eu contabilitatea la cabinet. Am ezitat sa spun da pentru ca nu am mai facut asa ceva de multi ani. In prezent lucrez cu totul altceva, nu mi-a placut sa fac contabilitate. Dar pentru verisoara mea am s-o fac. Nu s-o refuz, tin foarte mult la ea si vreau s-o ajut.

Daca m-am hotarat sa fac contabilitate, trebuie sa caut programe de contabilitate. Am sunat o colega de facultate care e contabila, am intrebat-o de unde sa iau program de contabilitate gratuit. Ea mi-a dat adresa unui site de unde pot sa iau soft contabilitate.

Ciel.ro iti ofera un program de contabilitate primara (Ciel Simplu) care sa te ajute sa gestionezi declaratiile si procedurile pe care le faci.

Programul este gratuit. Clientul il poate descarca si utiliza atunci cand doreste. Se lucreaza la cheie si contine o serie de configurari standard ce pot fi oricand modificate de catre client. Ciel Simplu permite accesul la toate functionalitatile de contabilitate si gestiune si poate fi folosit pe termen nelimitat.

Cei de la Ciel asigura clientului si consultanta tehnica daca e nevoie.
Dupa ce programul se va descarca, acesta isi va instala toate elementele necesare, astfel incat vei putea sa il utilizezi in cel mai scurt timp. Clientul va putea lucra cu o interfata intuitiva, un design modern si un ajutor electronic integrat.

Modificarile legislative, sau functionale ale aplicatiei sunt transmise clientului in timp real prin intermediul unei notificari vizuale in timp ce utilizeaza programul.

Zilele astea am citit pe un forum sfaturi utile despre aceste programe de contabilitate. Consider ca sunt gata sa incep sa fac contabilitate cabinetului medical ale verisoarei mele.

Sper ca va fi o experienta frumoasa ce o sa fac pentru verisoara mea. Daca imi va place, poate o sa mai caut si alti clienti. Nu strica sa am un venit suplimentar in fiecare luna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *