In aceasta perioada a anului auzim cel mai des cuvinte precum: reduceri, promotii, discounturi si asa mai departe. Unele promotii sunt mai avantajoase, alte mai putin, dar in acesta perioada cand foarte multe companii sunt afectate din cauza regulilor de distantare sociala aplicate din cauza Pandemiei de Coronavirus, orice reducere de pret este mai mult decat binevenita. Reducerile se aplica in orice domeniu, chiar si in cel medical, astfel ca poti beneficia de promotii si pentru cabinetul tau stomatologic.

Helios Dental, compania cu peste 27 de ani in domeniul aparaturii, echipamentelor si consumabilelor medicale, a reusit pe parcursul acestor ani sa devina unul dintre principalii distribuitori de produse dentare. Astfel, astazi compania ofera produse cu pret promotional, destinate cabinetelor stomatologice si laboratoarelor de tehnica dentara. Verifica promotii cabinet si promotii laborator tehnica dentara si comanda aici toate produsele de care ai nevoie.

De asemenea, avand in vedere situatia actuala si recomandarile din acesta perioada, si anume distantarea sociala de care iti pomeneam anterior, iti recomandam sa comanzi toate consumabilele de care ai nevoie online. Cu totii ne dorim ca munca noastra sa fie cat mai simplificata, o comanda online, mai ales in acest caz cand comanda este una de mari dimensiuni, pe langa faptul ca te va ajuta sa economisesti foarte mult timp, te scapa si de stresul pe care aceasta actiune il implica.

Toate produsele distribuite de heliosdental.ro indeplinesc toate cerintele si caracteristicile legale, cat si cel morale. Mai mult decat atata, toate cele 30.000 de produse diferite pe care platforma le comercializeaza sunt plasate in mai multe centre de depozitare si distributie din toata tara. Cantitatea uriasa de produse asigura atat disponibilitatea produselor, iar plasarea lor in diferite orase din tara asigura livrarea lor in timp util, dar si reducerea costurilor privind inventarierea pentru clientii sai.

Compania Helios Dental isi doreste sa le ofere tuturor clientilor sai servicii premium si complete, astfel vei putea comanda online de la consumabile si aparatura pentru cabinetul tau stomatologic sau pentru laboratorul de tehnica dentara, vei beneficia de asistenta tehnica de specialitate si de consiliere pentru absolut toate produsele prezente pe site, dar si de service autorizat si garantie pentru toata aparatura.

Achizitionarea unei aparaturi pentru un cabinet stomatologic nu este o sarcina usoara, pentru ca este important sa cunosti toate detaliile, toate caracteristicile, dar si nevoile medicului stomatolog. Din acest motiv, Helios Dental iti pune la dispozitie toate detalii necesare unei astfel de achizitii, iar personalul serviciului de asistenta al magazinului online iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie atat pentru tine, cat si pentru personalul cabinetului pe care il conduci. Asistenta, dar si service-ul si garantia sunt atuuri importante, menite sa iti usureze sarcinile. Iar transportul pana la destinatia aleasa de tine te va ajuta sa economisesti atat timp, cat si bani.

Ai nevoie de aparatura, echipamente si consumabile medicale pentru cabinetul tau stomatologic? Verifica si promotiile active pe site-ul heliosdental.ro. Comanda aici .

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *