5_9_4

De multa vreme imi doream sa-mi schimb masina de spalat, dar niciodata nu aveam banii necesari. Acum o luna nu am mai avut de ales, masina s-a stricat si trebuia sa gasesc o solutie sa-mi cumpar una noua. O colega de serviciu mi-a vorbit despre site-ul Melarox de unde as putea sa-mi iau o masina de spalat buna. Cand am intrat pe acest site si am inceput sa ma uit la produsele electrocasnice, mi-a venit o idee, sa-mi fac credit in banca si sa-mi mai cumpar mai multe obiecte electrocasnice cum ar fi, un aragaz, o hota, un frigider, un aspirator si o masina de spalat.
Cand am rezolvat problema banilor, am intrat iar pe site-ul www.melarox.ro, sa ma hotaresc ce tip de aragaz vreau, ce masina de spalat, ce aspirator, ce hota sau ce frigider. Mi-a fost greu sa aleg pentru ca Melarox are o oferta bogata in produse. Pana la urma am reusit sa ma decid si apoi am facut comanda. Abia am asteptat sa soseasca produsele cumparate acasa, sa scap de vechiturile pe care le aveam de 20 de ani.
A doua zi, dupa ce am aranjat bucataria cu noul aragaz, cu frigiderul, cu hota, a venit o prietena in vizita. Cand i-am spus ca am cumparat electrocasnice mari de pe un site, s-a mirat toata. Stia faptul ca eu nu prea am treaba cu internetul. Asta e, uneori ne mai schimbam parerea si ma bucur ca am facut-o.

Sursa foto: Melarx.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *