Ne place cand intalnim si in Romania furnizori de servicii sau de produse la standarde internationale, standarde internationale adevarata, nu cele duble ale caror calitati sunt mult diminuate!
Si astazi discutam cu inflacarare de calitatea nemteasca a lucrului bine facut si pretuim tot ce vine din Germania, fiindca ne-am obisnuit cu calitatea lor. In acest moment pretentiile au evoluat mult si nu mai acceptam lucruri folosite de la altii, dar sa nu uitam cum cautam sa cumparam produse nemtesti second-hand in trecut.
Suntem multumiti de cate ori un producator de la noi se ridica la standardele internationale ale calitatii si ne putem bucura de marfa sa buna.
In schimbul produselor dam bani munciti cu greu si nu ne convine ca peste un an, ambalajele cumparate pentru ferma sau intreprinderea noastra sa se strice. Ar fi dezastru sa fim obligati anual sa comandam ambalaje, in conditiile in care productivitatea ar ramane la fel!
Vestea cea buna este ca stiu un producator cuve plastic care a introdus si la noi cultul calitatii. Preturile ambalajelor sunt oneste, dar calitatea produselor a devenit faimoasa, de aceea au contracte cu Schoellerallibert.com:
-fabricile de lactate. In aceasta industrie este mare nevoie de ambalaje de calitate facute din plastic. In galetusele din plastic prevazute cu capac se pun smantana si iaurtul, in containere uriase prevazute cu robinet laptele dulce, iar cumparatorii se servesc singuri si sunt facute la comanda borcanele mici pentru iaurt si smantana, fiindca sunt garantate 100%.
Containerele de lapte de la magazinele din oras se spala atent imediat dupa golire si sunt reumplute de catre producator. In cuvele mari din plastic se pune untul inainte de a fi portionat in pachete de diferite dimensiuni.
-supermarketuri renumite. La raioanele legume-fructe este mereu nevoie de ladite din plastic: uneori cu peretii perforati alteori cu peretii compacti. In aceste ambalaje usoare se depoziteaza legumele ca oamenii sa aiba acces mai usor la ele si sa se autoserveasca.
-fabrici de produse de panificatie. Si painea necesita ambalare corespunzatoare, chiar daca este dusa cu masini speciale cu care nu se mai transporta nimic altceva. In lazile din plastic se pune atat painea, cat si covrigii si produsele ambalate, cum ar fi: cornurile, biscuitii, grisinele.
-fabricile de medicamente si de produse cosmetice.
Exista hoteluri care au contract direct cu aceste fabrici si solicita umplerea containerelor cu sampon, gel de dus si sapun lichid, fiindca din aceste vase uriase, personalul le umple pe cele personalizate ale unitatii de cazare. Manipularea produselor lichide de igiena se face in ambalaje din plastic produse si livrate de magazinul prezentat mai sus.
-fabrici mari de bere si de bauturi racoritoare.
Toate navetele stivuibile pentru lazi de bere personalizate cu numele producatorului si insemnele sale sunt marca Schoellerallibert.com.
-magazinele de piese auto, fiindca au nevoie de cutii speciale pentru pastrarea pieselor minuscule.
-papetariile care solicita aceleasi cutii din plastic pentru CD-uri noi, caiete, cutii cu creioane colorate si gume de sters sau penare.
In depozitele lor trebuie sa fie putina ordine si asa exista cutii speciale in care se tin aceste obiecte atat de folositoare elevilor.
Mii de clienti sunt multumiti de calitatea ambalajelor schoellerallibert.com, de promptitudinea livrarii, de preturile acestora, de posibilitatea personalizarii, dar sunt grozav de multumiti de faptul ca se pot face ambalaje si la comanda, in cazul in care printre cele 1000 de modele de produse aflate in stoc, nu se gaseste cel dorit.
Schoellerallibert.com are experienta si introduce pe piata romaneasca tot ce iese nou la nivel international. In prezent, de pe site-ul acestui magazine se pot comanda cele mai eficiente ambalaje din plastic in ceea ce priveste raportul: propria greutate-capacitatea de ambalare.
S-a mers cu perfectionarea atat de departe, incat multe dintre ambalaje sunt pliabile si se pot aseza in stive, sa ocupe cat mai putin loc cand sunt goale, exista ambalaje cu pereti detasabili, pe sine sau pe roti, sa fie usor manipulabile.
In cazul vreunei urgente, ambalajele sunt livrate rapid la adresa indicata de catre cumparator ca toata lumea sa fie multumita.
Laditele din plastic sunt prevazute cu manere de care pot fi prinse cu usurinta, multe dintre ambalaje se pot stiviu in scopul utilizarii spatiului de pe verticala.
Prezenta acestui furnizor de ambalaje pe piata din tara noastra, incurajeaza orice intreprinzator sa isi infiinteze o firma si sa treaca la producerea si livrarea unor marfuri de cea mai buna calitate

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *