Am o familie unita. Cu fratele meu nu prea m-am certat niciodata, probabil pentru ca am avut amandoi o copilarie grea. Parintii au lucrat in trei schimburi si de multe ori a trebuit sa avem grija unu de altul.

Timpul a trecut, noi am crescut, am devenit oameni in toata regula, dar problemele din viata noastra nu au disparut. Fratele meu si-a dorit sa locuiasca la casa undeva inafara orasului. A plecat in strainatate sa lucreze pentru a strange bani pentru a-si cumpara o casa. Cu multe sacrificii si-a luat un teren unde a inceput constructia unei casei. In acest moment lucrarea e la jumatatea drumului.

De cand a inceput sa se incalzeasca vremea, muncitorii angajati au inceput lucru la casa. Fratele ii supravegheaza, aduce materialele necesare de constructie cu camioneta sa care are si remorca.

Acum cateva zile ma suna disperat ca ii trebuie cat mai repede o priza remorca si nu stie de unde sa ia. M-a rugat sa-i intreb pe prietenii mei daca stiu de unde sa cumpere o priza auto la un pret bun

Eu eram sigura ca un prieten imi va spune adresa unui site de unde fratele sa-si ia priza remorca la un pret convenabil pentru el.

Prietenul mi-a dat adresa www.auto-hak.ro. Am intrat imediat pe acest site sa studiez ofertele. Nu imi era ce tip de priza ii trebuie lui fratele meu,priza remorca 7 pini sau priza remorca 13 pini. L-am sunat si m-am lamurit.

Am aflat ca Auto-hak.ro vinde carlige de remorcare ale celor mai buni producatori din Europa. Ofera clientilor cel mai bun raport calitate-pret si consultanta gratuita in domeniu.

Fiecare carlig de remorcare este vandut impreuna cu accesoriile de prindere si instalatia electrica ce contine priza electrica la 7 pini. Toate tipurile de carlige de remorcare au omologare EU + R.A.R si beneficiaza de 24 – 36 luni garantie. Transportul este gratuit.

Fratele mi-a multumit pentru ca l-am ajutat inca odata. Imi face placere sa-l ajut. A intrat pe site fara nicio ezitate si a facut comanda de priza remorca. A avut incredere in mine ca i-am gasit cea mai buna solutie la problema lui.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *