10665100_1523834037829523_1837041611662843566_n

Acum cateva zile a inceput scoala, am fost foarte fericita pentru  prietena mea cea mai buna si  pentru fetita ei Maria.  care a inceput sa mearga la  scoala chiar anul asta. Mihaela si cu mine suntem prietene de cand ne stim. Am fost la gradinita impreuna, apoi la scoala. Am suferit foarte mult amandoua. A trebuit sa ne despartim la liceu, dar ne vedeam foarte des, in fiecare saptamana, apoi la facultate s-a intamplat cam le fel. Si cand nu puteam sa ne vedem, vorbeam mult la telefon  si pe internet. Ea a studiat si in strainatate si o vreme ne-am vazut doar pe webcam. Apoi a revenit inapoi in Brasov.

Suntem ca doua surori, nu avem secrete una fata de cealalta, oricand ma pot baza pe ea si ea pe mine. Mie mi-a spus prima ca are iubit, apoi ca se casatoreste, am ajutat-o cu nunta. Apoi cand a aflat ca e insarcinata m-a sunat sa-mi zica ca va fi mama. Impreuna ne-am documentat despre tot ce e nevoie pentru a duce sarcina la capat cu bine. Cand imi va veni randul sa-mi fac si eu o familie, voi fi informata bine despre multe lucruri.  Prietena mea a dorit sa-i fiu alaturi tot timpul, de exemplu cand a inceput sa faca cumparaturi pentru copil, m-a chemat si pe mine sa merg cu ea si sotul ei.  Cand a nascut fetita, eu si sotul ei am fost alaturi de ea, a fost un moment emotionant.

Imi doresc sa-i fiu a doua mama micutei Maria pentru ca mama ei e cea mai buna prietena pe care as fi putut avea eu in viata mea. Si pana acum dorinta mea s-a indeplinit, cei 7 ani   care au trecut de la nasterea Mariei au fost minunati, am avut o relatie stransa, tine mult la mine. Eu am doar un frate mai mare cu care ma inteleg bine, dar cu Mihaela a fost mereu altceva, ei i-am putut spune orice  am avut pe suflet si in continuare lucrurile stau la fel, chiar daca ea are acum familia ei. Si eu fac parte din aceasta familie si sunt fericita pentru asta.

Acum cand a inceput sa mearga la scoala imi doresc sa primeasca o educatie buna si m-am gandit sa fac si eu ceva in aceasta privinta. De la un amic am auzit de site-ul E-istet.ro, prima platforma online educationala din tara. Mi s-a parut foarte interesanta aceasta platforma educationala deoarece toate notiunile pe care trebuie sa le invete copiii sunt prezentate in mod atractiv pentru cei mici si pentru parintii lor.

Sper ca Maria sa fie o eleva buna, sa invete bine. Mai sper sa ma inteleg in continuare bine cu fetita asa cum ma inteleg cu mama ei. Dar as vrea ca intr-o zi sa fiu si eu mama sa fiu si eu atat de fericita cum e amica mea. Deocamdata astept un print de care sa ma indragostesc.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *