A venit in sfarsit vara.VSambata cea a trecut a fost acea zi in care m-am intalnit cu grupul meu de prieteni. Ca de fiecare data m-au surpriins cu ceva. Unii dintre ei au povrstit ce au facut cu o saptamana in urma. De multa vreme spuneau ca isi doresc sa-si faca tatuaje si in sfarsit au reusit s-o facaodata cu incalzirea vremei ca lumea sa admire tatuajele lor. Au cautat pe google un un loc unde se fac tatuaje si au gasit  Wanda tattoo. Mi se parea cunoscut numele de Wanda. Prietenii mei mi-au adus aminte ca e vorba despre Dj Wanda.

WTattoo_16

Aceasta artista a activat in diferite trupe cum ar fi : Krypton, Replika (trupa proprie) sau V.I.P., cu aceasta din urma a scos albume si videoclipuri in 1991, a castigat festivaluri in Croatia, la festivalil Mamaia a luat mentiune, a participat la turnee in mai multe tari.
Apoi s-a hotarata sa devina Dj. Prima oara a pus muzica la Oradea alaturi de Budai si TommyBoy, dar spre norocul ei a pus direct in after-hour. Imediat a venit la Bucuresti si a mixar la Space si Discordia (fostul Heaven), unde a remarcat-o Rosario. Intr-un final a semnat un contract cu Hysteria, managerii ei fiind Dan Dicanu (cerbul) si Ion Borzea (Dl. J). A avut turnee in toate orasele importante din tara cu diferite brand-uri. A avut privilegiul sa puna muzica in cel mai mare club din tara – La Mania.    A fost Dj rezident la Club Colours si Keops si a  mixat alaturi de Nick Warren, Deep Dish, Dj Jean, Parks & Wilson, Corvin Dalek, Margaret Dygas, Modjo etc

In present este o mare iubitoare de tatuaje. Unde si-au facut prietenii meii tatuajele este o locatie care apartine brand-ul Wanda. Puteti sa aflati despre Dj Vanda si tatuaje din acest interviu.

drJuravle_2

Am mai aflat ca Dj Wanda mai are o platforma online care prezinta o echipa de profesionisti din diferite domenii precum: dr Florin Juravle medic primar chirurgie plastica, Marius Perte creativ director, Master Traineri specializati in kinetoterapie si hidrokinetoterapie, Psiholog, Psihonutritionisti, artisti tatuatori ai salonului Wanda Tattoo, Paul Balaneanu hairstylist trainer, Toti acesti  specialize  pot sa ofere servicile lor oamenilor care are nevoie de ele. Daca intrati pe platforma WANDERFUl o sa vedeti ce e simplu sa luati legatura cu unu din specializii de care v-am zis mai sus, fiecare adresa lui cu telefon sau puteti sa scrieti direct pe platforma ce servicii doriti. Exista si un e-mail unde puteti sa scrieti.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *