Mie imi place ca in fiecare zi cand dau drumul la calculator, sa ma uit ce e mai nou pe internet, citesc stirile zilei, apoi mai vorbesc cu prietenii mei, mai ascult un cantec. Doar dupa aceea ma apuc de cea ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Am o prietena care vorbesc mereu cu ea, tot imi zicea ca usa metalica de la apartamentul ei nu mai se inchid bine,  nu poate s-o schimbe acum din cauza lipsa banilor.

Oana si cu mine suntem prietene de cand ne stim. Am fost la gradinita impreuna, apoi la scoala. Am suferit foarte mult amandoua a trebuit sa ne despartim la liceu, dar ne vedeam foarte des, in fiecare saptamana, apoi la facultate s-a intamplat cam le fel. Si cand nu puteam sa ne vedem, vorbeam mult la telefon, pe internet. Ea a studiat si in strainatate si o vreme ne-am vazut doar pe webcam.
Acum vreo doua saptamani mi-a dat un mesaj pe mobil ca vrea sa vorbeasca cu mine urgent pe internet. Nu banuiam ce doreste sa-mi spuna. Era fericita ca in sfarsit si-a rezolvat problema usilor .

Prietena mea mi-a povestit cum a reusit. Cu cateva zile in urma a aflat de site-ul  www.reparatii-usi-metalice.net  si a intrat sa vada despre ce e vorba au, A fost curioasa sa afle cu ce se ocupa acest site Cand a vazut ca acest se ocupa cu reparatile usilor metalice, a luat legatura cu cei de la site si s-a lamurit ca asta e solutia ei cea mai buna sa-si repare usile metalice

Acum doua zile au venit meseriasii sa-i repare usa, mi-a spus azi. A scapat in sfarsit de si aceasta problema care ii statea pe cap.

Imi place ca prietenii mei sa fie  fericiti sa vorbim numai despre lucru frumoase ce se intampla in vietile noastre. Eu sigur o sa fiu alaturi de prietenii mei apropiati si la bine si la rau. Sper ca ei sa stie asta

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *