In curand voi avea un mare eveniment in viata mea. Prietena mea cea mai buna se va casatori, eu voi fi pentru prima oara domnisoara de onoare.Va fi un moment emotionant aceasta nunta, va fi o de neuitat pentru amica mea. Este una dintre cele mai importante persoane din viata mea. Ne cunoastem de multi ani si nu ne-am certat niciodata. Intre noi nu exista secrete, intotdeauna vorbim deschis una cu cealalta.

Avem amandoua cam aceleasi gusturi, niciodata nici una dintre noi nu facem nimic pana nu vorbim intre noi. Acum cu nunta nu a facut nimic fara sa ma intrebe pe mine, nu si-a cumparat nimic fara sa merg cu ea. Numai eu stiu cum arata rochia de mireasa. Eu am stat mult pe internet sa caut cel mai potrivit site de rochii de mireasa. Nu mi-a fost usor ceea ce isi dorea prietena mea. Pana la urma am reusit s-o fac fericita pea mica mea arantu-i intr-o seara o colectie de rochii de mireasa de la calin events care a incantat-o. In sfarsit gasisem rochia de mireasa potrivita. Va dau doua exemple de rochii de pe site-ul calinevents.ro. In prima poza rochia se numeste CALISTHA. Rochia din a doua poza se cheama DALYA.

MG_8346-1

MG_2046-as-Smart-Object-1

In perioada 12-14 februarie acest site a avut reduceri 50 la suta la rochiile din stoc, iar pentru rochiile comandate reducerea a fost de 15 la suta

In aceasta perioada cand am cautat rochia de mireasa potrivita pentru amica mea, am descoperit multe site-uri de profil care mi-au placut mult. Unu dintre aceste site-uri este Brides care produse care merita vazute. Si site-ul Verawang.com mi-a atras atentia, mi-a placut si produsele lor. Si eu visez ca intr-o zi sa ma imbrac intr-o rochie de mireasa minunata si sa am cea mai frumoasa nunta alaturi de cele mai dragi persoane mie

Mai e cateva luni pana la nunta si totul e aranjat, sa fie doar sanatate si timp frumos in acea zi. La asta se gandeste prietena mea acum, sa fie soare in ziua nuntii ei.
Ma rog ca nunta prietenei mele sa fie reusita si sa fie intr-un ceas bun, sa fie fericiti pana moartea ii va desparte.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *