De cativa ani vorbesc pe internet cu o fata care locuieste in Spania plecata de mult timp din Cluj.. Cand am inceput sa comunic cu fata asta, nu am crezut ca relatia noastra de prietenie va fi tot mai puternica. Ma gandeam ca vor fi doar cateva conversatii pe internet si atat. M-am inselat, cu fiecare zi in care am vorbit, am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, avem multe pasiuni in comun, avem aceleasi scopuri in viata. Am ajuns sa ne dorim foarte mult sa ne cunoastem si in realitate, sa ne convingem daca ne intelegem tot asa de bine.

De curand ea s-a decis sa se mute inapoi in Romania la Cluj. M-a rugat sa-i caut un apartament de cumparat la un pret bun. M-a bucurat mult aceasta veste, avand rude la Cluj, voi avea ocazia s-o vizitez pe amica mea si s-o cunosc asa cum e in realitate.

Un amic m-a sfatuit sa ma uit pe un site care se ocupa cu vanzare de apartamente in Cluj. Eu la randul meu i-am aratat site-ul Eden imobiliare prietenei mele, am considerat ca ea stie cel mai bine ce-si doreste. Se pare ca acest site a fost ceea ce ii trebuia amicei mele pentru a reusi sa-si cumpere apartamentul cu 2 camere mult visat. In oferta Eden Imobiliare orice persoana poate gasi apartamentul cu 2 camere pe care il doreste de mult timp. Aceste apartamente cu 2 camere oferite de catre agentia Eden Imobiliare, se pot potrivi cerintelor oricarei persoane deoarece sunt situate in orice zona buna a orasului Cluj Napoca.

Sper ca prietena mea sa se simte bine la Cluj, sa-i placa unde va sta. Imi doresc din tot sufletul sa ne intelegem la fel de bine si cand ne vom vedea in realitate asa cum ne intelegem in lumea virtuala. Am ajuns sa ne spunem tot ce avem pe suflet, intre noi nu mai exista niciun secret. Eu asa simt acum, sper sa fie asa si cand va veni la Cluj si ne vom cunoaste.

Eden Imobiliare

Adresa: str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *