O amintire frumoasa este cel mai de pret diamant din lume avand pret prin ea insasi. De putine ori este omul fericit cu adevarat: cand reuseste la examene, la banchet, la cununie si nunta, la nasterile si la botezurile copiilor sai, apoi la ale nepotilor, daca are viata lunga, in concedii.
In mod sigur, daca ar fi posibil, omul si-ar impacheta aceste amintiri de la tinerete sa se poata delecta cu ele si la batranete sau cand se imbolnaveste, dar singura posibilitate o reprezinta pozele, pozele facute in momentele sale de glorie si de maxima fericire.
Dintre toti profesionistii si artistii de pe pamant, fotograful este cel care “iti ambaleaza cu pricepere amintirile” si asa poti revedea scene la care tii enorm. Nu este usor sa conservi exclusiv scenele care merita aceasta eternizare si sa stergi imaginile care nu se ridica la inaltimea asteptarilor protagonistilor. Fotograful profesionist stie ca nu are dreptul sa isi intristeze modelele pastrand o imagine in care acestea inchid ochii, se stramba, nu arata cel putin la fel cum arata in realitate.
Cred ca ati inteles din acesta expunere ca nu exista acelasi pret fotograf pentru toti mirii si toate nuntile, fiindca fiecare doreste sa i se personalizeze amintirile.
La aceeasi arta, pasiune pentru fotografie, echipamente performante si spirit neobosit, tarifele difera in functie de:
-locul unde se desfasoara nunta. Cotea Razvan vine unde este chemat, dar se intelege ca si pretul va fi diferit, in functie de distanta fata de domiciliul sau.
-decorul unde se fac pozele. Daca ii ceri lui Razvan sa vina pe varful muntelui sa va fotografieze in ziua nuntii sau la Hotelul de Gheata, sa nu te astepti ca vei plati la fel ca pentru o poza din parc sau la iesirea din biserica!
-numarul de poze si timpul pe care doresti ca fotograful sa il petreaca la nunta. Sper ca nu doresti mii de poze de la nunta, fiindca ar insemna mult timp si multa munca si nu ai avea unde sa pui atatea fotografii. Sa ai pretentia sa ti se faca tone de poze, echivaleaza cu edificarea unui castel cu turnulete, cand poti foarte decent sa stai intr-un apartament dotat cu tot ceea ce trebuie. In orice ne dorim, cumparam sau comandam trebuie sa avem simtul masurii.
-pachetul cerut. In cazul in care doresti servicii foto-video, pretul va fi mai mare.
-produsele finite pe care le doresti la sfarsit: cate albume vrei si care sa fie calitatea lor, se vor taxa in plus tablourile si magnetii de frigider.
Vei plati in functie de materialul in care soliciti sa ti se ambaleze amintirile: material textile, piele ecologica, piele naturala.
Amintirile unice, placute nu au pret si pentru ca ele sa iti ramana, solicita un fotograf profesionistm oricat ti-ar cere! Gandeste-te cat a investit el, pana a reusit sa dispuna de aparatura, sa invete meserie, sa dovedeasca atata pricepere, incat sa insufleteasca imaginile!
Stii cat alerga un fotograf de la un personaj principal la altul, de cata rabdare da dovada ca o poza de grup sa iasa perfect?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *