Ne place enorm sa primim cadouri, dar ne umple sufletul de bucurie si gestul de a face surprize placute partenerului, chiar si fara o ocazie speciala. De aceea, daca vrei sa incerci asa ceva in perioada urmatoare, avem pentru tine o idee de cadou cu adevarat speciala: o sedinta de masaj.

Un dar aparte

Nu stiu cum esti tu, dar noua ne plac acele cadouri care ies oarecum din tiparele obisnuite: un zbor cu balonul cu aer cald, o sedinta de zbor, un salt cu parasuta. Chiar si masajul intra in aceasta categorie, deoarece ii poate oferi acestuia o experienta cu totul aparte, si stii exact ce vrem sa spunem cand facem aceasta afirmatie. Cu siguranta nu avem de a face cu un cadou banal, iar partenerul il va aprecia, cu siguranta.

Un gest memorabil

Fara indoiala ca darul tau va fi unul memorabil, deoarece se poate bucura singur de el. Chiar si cand vine vorba despre masajul in cuplu, fiecare se va bucura de experienta sa.
De asemenea, o sedinta de masaj este una care este benefica nu doar pentru corp, ci si pentru suflet si minte. Prin masajul anumitor zone, organismul se relaxeaza mai repede si mai bine, stresul si tensiunea nervoasa dispar ca si cum ar fi fost sterse cu buretele. La final, starea de spirit a partenerului va fi una excelenta. Da, masajul chiar asta inseamna, obtinerea unui echilibru intre trup si minte!

O experienta de neuitat

Atunci cand ii oferi partenerului o sedinta de masaj drept cadou, ii daruiesti de fapt o experienta de neuitat, pentru ca totul in jur va contribui la o stare care cu greu poate fi descrisa in cuvinte: luminile, tehnicile de masaj folosite, parfumul uleiurilor de masaj, aromaterapia, sunt doar cateva dintre acestea detaliile care fac diferenta acum. O sedinta de masaj realizata in mod profesionist te face sa scapi, macar pentru cateva ore, de stres, grijile zilnice, si sa simti ca atingi o stare aproape de imponderabilitate, ca esti doar tu… si restul lumii. Pentru ca iti iubesti partenerul, este cea mai buna dovada de iubire pe care i-o poti face.

Cadoul perfect de Sarbatori

Chiar daca mai e ceva timp pana la Sarbatori, daca vrei ca partenerul tau sa aiba parte de cadoul perfect, pregateste-l din timp. Discuta cu personalul de la mai multe saloane de masaj si vezi care este cel care ofera acea experienta aparte, care sa-l faca sa se simta pretuit si iubit. Surprinde-l in mod placut cu un astfel de dar, sau si mai bine, alege o sedinta de masaj in cuplu, pentru a va bucura impreuna de ceva cu adevarat memorabil. Mainile expertilor vor fi instrumentele care va vor ajuta sa va redescoperiti corpul, iar sufletul va inflori precum o floare de lotus!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *