Au fost odata patru gospodine foarte bune, harnice si frumoase, devotate familiilor lor, care aveau sufletele delicate ca bumbacul satinat superior. Ele erau interesat ca toti cei dragi sa se intoarca seara cu drag acasa, sa le ofere mancare sanatoasa si buna si un pat confortabil care sa le sigure un somn linistitor. Femeile din tinutul lor le invidiau fiindca banuiau ca se ocupa cu farmece din moment ce toata familia era fericita, nimeni nu se certa cu nimeni, iar copiii se duceau de buna voie sa se culce la pranz in paturile lor.

Ele se intrebau cum de aveau aceste zane bune si frumoase timp sa gateasca, sa aiba grija de ele si sa spele si calce lenjeriile si mai ales din ce regat isi luau ele lenjerii de pat bumbac fine ca o adiere si frumoase ca florile de camp.

Din cauza acesta erau pazite, suspectate si la locul de munca multe dintre colegele lor se uitau la History sa depisteze pe unde au bantuit ele in mediul virtual si de unde isi comandau lenjeriile.

Primeia nu-i placea sa calce, din acesta cauza avea in casa numai lenjerii din bumbac satinat. Asta nu inseamna ca nu erau frumoase si nu erau surse de confort si de liniste pentru cei din casa. 119 lei costa o lenjerie din bumbac creponat pentru doua persoane, uni, cu imprimeu floral sau cu figuri geometrice.

Celei de a doua gospodine ii placea sa straluceasca totul in jurul ei, de aceea comanda numai lenjerii din bumbac dublu satinat. Le-am vazut si eu pe cele bordo sau albastre si nu m-am putut abtine sa nu le mangai cu degetele si cu privirea. Acelasi pret, dar mai mult rafinament decat piesele din bumbac creponat si mai mult efort, fiindca se calca la temperatura maxima.

Si lenjeriile urmatoarei gospodine m-au umplut de respect. Bumbacul satinat superior echivala cu racoarea si linstea pe care ti le ofera apa unui izvor ce curge din munti.

Gospodinele ramase, mari amatoare de lux, si-au transformat paturile in expozitii de pictura sau de fotografie cu ajutorul lenjeriilor din bumbac 3d si 5 d. Casele adaposteau infinita dragoste si frumusete, incat barbatilor le venea greu sa se lase dusi la munca, despre partidele de pescuit, iesitul la o bere cu amicii si meciurile de fotbal nici nu putea fi vorba. Da, o femeie isi poate tine barbatul acasa si in complicitate cu magazinul online Patulmeu.ro, plus celelalte strategii ale ei de vrajitoare mica…

Cine ar da lenjeria de acasa, curata, sigura, de calitate premium din bumbac 100% pe o lenjerie straina din material sintetic?

Gospodinele noastre sunt cele mai fericite din lume fiindca au copii frumosi si sanatosi, barbati fideli si cea mai buna lenjerie din lume si ce ii trebuie mai mult unei femei decat toate acestea ca sa fie fericita?

Aceasta este povestea lenjeriilor din bumbac si de data aceasta basmul meu seamana cu fabula si are si morala.
Morala: femeilor, nu va alungati barbatii de-acasa cumparand lenjerii ieftine, urate si care le produc neplaceri, ci lenjerii care sa ii inspire sa stea cat mai mult in pat!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *