Anul trecut prietena mea cea mai buna s-a mutat la casa. Primul lucru pe care l-a facut, a fost sa-si cumpere poarta culisanta. A vazut la altcineva si i-a placut mult ideea.

E un lucru util daca locuiesti la curte. Cand pleci undeva cu masina iti ia un timp pana deschizi poarta si apoi s-o inchizi la loc cu depunere de efort. Un alt motiv pentru care portile culisante merita sa fie achizitionate ar fi ca locuinta e mai siguranta, nimeni nu ar putea s-o deschida deoarece functioneaza pentru un sistem automat. Aceste porti se pot monta pe orice teren, chiar si in panta. Ele nu au nevoie de niciun fel de intretinere.

Cand mi-a zis toate astea prietena mea si m-a intrebat daca merita sa-si investeasca banii intr-o poarta culisanta , i-am spus ca eu in locul ei as face investitia fara nicio ezitare. M-a ascultat, intr-o luna avea montata poarta culisanta la casa.

Acum doua saptamani am fost la ea in vizita cu o prietena comuna. Amica cu care a mers a ramas cu gura scapata cand a vazut poarta, Nu se astepta la asa ceva. Inca din liceu se credea superioara fata de noi, dar de multe ori i-am aratat ca nu prea este asa.

In urma cu cateva zile ma sune sa ma intrebe daca stiu o firma buna ce vinde motoare cu care functioneaza portile culisante. Stiam o firma ce se ocupa cu porti culisante Sibiu. Prietena mea de acolo a cumparat accesorii pentru poarta ei.

Aceasta firma vinde kituri complete si accesorii de la producatori precum TAU, GRITALIA. In functie de nevoi,clientii pot gasi variate produse care sa asigure functionarea corespunzatoare portilor culisante. Exista posibilitatea de a urmari specificatiile tehnice disponibile pe paginile de produs ale acestor materiale pentru a identifica sau a compara solutiile potrivite.

Azi m-a sunat din nou amica care m-a intrebat daca stiu vreo firma ce vinde accesorii pentru porti culisante. Mi-a dat vestea ca a gasit pe site-ul pe care i-am sugerat, tot ce si-a dorit pentru a-si monta si ea o poarta culisanta la casa.

Ma bucur ca am putut s-o ajut. Visez si eu sa ma mut la casa si sa-mi montez poarta culisanta. Nu le invidiez pe prietenele mele. Cred ca deocamdata nu a venit momentul meu. Sunt convinsa ca va sosi in curand.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *