De cativa ani comunic pe internet cu o fata de varsta mea. Acum doi ani ne-am si vazut in realitate. Eu am surprins-o cu o vizita la ea acasa. A fost o intalnire emotionanta pe care n-o voi uita niciodata. E o persoana cu care ma potrivesc foarte bine in gandire, avem multe lucruri in comun. Am devenit bune prietene in ultimul timp.

Aceasta amica a mea e o fire sensibila, era tot timpul bolnava de ceva. Tot se vaita la mine ba ca are aia sau aia.

Eu am grija de sanatatea mea mancand polen crud de la Planteea in fiecare zi. In acest fel ma simt intotdeauna in forma plina de energie cu chef sa fac tot felul de lucruri.

Am insistat la prietena mea sa inceapa sa manance si ea polen de miere de albine pentru a-ti imbunatati imunitatea corpului, sa nu se mai imbolnaveasca atat de des.

I-am povestit ca site-ul Planteea.ro ofera clientilor o gama larga de produse: suplimente alimentare, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, produse de intretinere si curatenie bio, produse alimentare. E o companie romaneasca ce vinde doar produse naturale.

Prietena mea nu se vedea cum ar putea sa manance polen crud, dar de gura mea a fost de acord sa incerce. In fiecare zi ii trimiteam cate ceva de citit cu polen crud beneficii.

Cand in cele din urma a cedat, am fost tare bucuroasa. Eram sigura ca consumul de polen de miere de albine ii va schimba viata total, va scapa de problemele de sanatate care o supara.

Am asigurat-o ca pe site-ul Planteea.ro gaseste polen crud pret foarte bun si de calitate. A avut incredere in mine si a cumparat polen de pe acest site.

Un alt tratament foarte bun este terapia cu larve de albine. O prietena a mamei s-a tratat cu asa ceva si e foarte multumita de starea sanatatii sale. Se vad rezultate vizibile.

In prezent prietena mea o duce foarte bine, viata ei s-a schimbat asa cum am banuit. Problemele de sanatate sunt tot mai rare, nu mai e stresata cu atatea medicamente, Acum e o persoana plina de energie, vesela care e dispusa sa faca multe lucruri pe care nu le facea inainte sa consume polen de miere de albine, de exemplu sa faca sport.

Acum i-a venit randul sa incerce sa convinga o prietena de a ei cu probleme de sanatate sa manance polen crud in fiecare zi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *