In curand va fi ziua mea de nastere si imi dorit ca de data asta petrecerea alaturi de prietenii mei cei mai buni sa fie putin mai diferita. Ieri m-a anuntat Agentia de marketing digital DigitalU ca organizeaza un concurs pentru bloggeri impreuna cu Agentia Visul Tau. Se poate castiga o plimbare gratuita cu limuzina de VALETINE’S DAY sau de 8 Martie si vouchere de 30% REDUCERE pentru orice serviciu al Agentiei Visul Tau

Cu gandul la acest concurs, am inceput sa ma gandesc cum ar fi sa invit pe amicii mei la o plimbare cu limuzina de ziua mea. Sa fiu sincera e un vis de al meu sa am ocazia sa ma plimb cu limuzina. Asa ceva au parte putini oameni.

Am observat ca pe site-ul limuzinenonstop.ro exista o aplicatie 07 numarul limuzinei cu ajutorul careia se poate suna oricine sa ceara o oferta pentru evenimentul care se doreste plimbarea cu limuzina.

In fiecare an imi petrec ziua cu cele mai dragi persoane din viata mea, cativa prieteni care imi sunt ca fratii si cu familia. De fiecare data vreau petrecerea sa fie de neuitat, o amintire frumoasa peste ani.

Ar fi minunat sa-mi invit prietenii si familia la o plimbare cu limuzina prin orasul nostru, sa bem un pahar de sampanie si sa ne aducem aminte clipele frumoase petrecute impreuna atunci cand vom vedea un loc important din oras.

f

Cu ocazia acestei plimbari as avea posibilitatea sa le multumesc tuturor pentru tot ce au facut pentru mine de a lungul anilor. Fara ei viata mea a fi fost mult mai grea.

 

Cred ca reactia prietenilor si familiei mele era una emotionala, ar fi pentru toata lumea o surpriza de neuitat. Pentru mine cu siguranta ar putea fi o aniversare deosebita, o amintire frumoasa peste ani.

 

Vreau sa recomand acest concurs altor trei bloggeri prieteni care sunt convinsa ca le-a placea sa faca o plimbare gratis cu limuzina alaturi de persoana iubita de VALETINE’S DAY sau de 8 martie. Prietenii mei bloggeri sunt: Ioana Moldovanu cu blogul http://ioanaspune.ro/, ,Ana Precup cu blogul http://www.deby.ro/ si Daniel Botea cu blogul http://danielbotea.ro/.

Le multumesc celor de la Agentia de marketing digital DigitalU ca mi-a spus despre acest concurs si sansa de a ma plimba cu limuzina gratis.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *