Acum cateva zile o prietena m-a rugat s-o ajut sa gaseasca o platforma educationala pentru fiul sau.care nu prea se descurca la scoala, A incercat sa-l mediteze, dar nu prea s-a vazut rezultate. O colega de serviciu i-a idea sa caute pe internet o platforma educationala buna care sa-l atraga pe fiul sau sa invete cu drag sis a inteleaga ceea ce studiaza.

Eu nu prea stiam informatii despre platformele educationale existente pentru copii, dar i-am promis prietenei mele ca ma voi documenta si o sa-i dau cea mai buna solutie.

Asa am aflat ca E-istet.ro este prima platforma educationala online facuta dupa actualelor cerinte in evaluare elevilor din clasele primare. Acestea sunt concepute in conformitate cu programa scolara, dupa modelele PISA, TIMSS si PIRLS. In acest mod vei afla la ce s? te a?tep?i de la copilul t?u în clasele primare.

1

Platforma poate sa puna la dispozi?ie rapoarte detaliate de performanta, personalizate in functie de activitatea copilului. Astfel, parintii pot afla din timp daca copilul stapaneste materia sau nu studiata la scoala.

Cu e-istet.ro cpilul poate invata intr-un mod distractiv, cu ajutorul unor exercitii practice. Testele de pe platforma au un format prietenos si pot fi rezolvate atat de pe laptop, cat si de pe tableta.

Serviciile oferite de platforma se pot prin ordin de plata sau prin card, cei care aleg sa palateasca cu cardul vor fi redirectionati pe site-ul Libra Pay. Abonamentele sunt facute in functie de cadrul de pregatire al copilului. Adica un abonament de o luna pentru incepatori costa 29 de lei. Un abonament de 2 luni pentru avansati costa 48 de lei. Un abonament de o luna pentru isteti costa 19 lei.

Prietenei mele i-a placut aceasta platforma educationala online, deja a facut un abonament pentru incepatori pentru fiul sau. Sper sa-l ajute acest pachet cu lectii pentru limba romana si matematica.  Amica mea isi doreste mult ca fiul ei sa aiba tot ce ii trebuie pentru a primi cea mai buna educatie,

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *