De vreo doua saptamani tot spun ca scriu aceste randuri. Sunt blogger de cativa ani, am fost tare mandra cand am reusit sa-mi cumpar propriu meu domeniu pentru un site.

De anul trecut am inceput sa scriu articole platite si sa ma bucur cu adevarat de pasiunea mea pentru scris. De concursuri bloggeri am auzit de vreo trei ani si am inceput sa particip la ele de 2 ani. Imi place sa ma inscriu la concursuri bloggeri, mai ales de acest tip, deoarece ma face sa-mi doresc sa scriu si mai bine, sa-mi depasesc limitele si sa vad cat de buna sunt fata de alti bloggeri.

De cand am descoperit lumea internetului am inceput sa-mi doresc sa am si eu un site unde sa scriu informatii interesante pe care oamenii sa le citeasca cu mare drag. Apoi am descoperit ca pot scrie articole platite Acum doua luni o prietena mi-a zis de platforma Aliada.ro unde orice persoana care e pasionat de scris are posibilitatea sa participe la concursuri bloggeri sau sa scrie numeroase articole platite. Inceputul a fost greu,nu prea aveam idei. Erau zile in care era gata sa renunt la articole platite.

Concursile bloggeri sunt competitii foarte grele, este concurenta mare pentru aceste concursuri sunt importante pentru oricine care vrea sa ajunga sa scrie articole platite

Stim cu totii cat de greu e sa castigi bani cinstiti in ziua de azi. Tot auzim de parintii nostriii ca inainte de 1990, locurile de munca erau sigure, cum termina un om scoala, statul ii asigura imediat un loc de munca, fiecare persoana avea acolo ceva banuiti cu care sa poata trai cat de cat, nimeni nu moarea de foame. Dupa revolutie lucrurile s-au schimbat radical. In magazine sunt toate bunatatile, dar oamenii nu mai au locurile de munca asigurate, trebuie sa lupte pentru avea un servici, sa aiba un trai bun. Acum termini liceul si nu faci nimic cu el. Elevii nu stiu sa faca nimic dupa ce termina scoala, nici cei cu facultati nu au mari sanse sa se amgajeze. Dar, daca vrei cu adevarat sa lucrezi, sa castigi bani, nu e imposibil nici in zilele noastre. Un exemplu bun in acest sens este platforma Aliada care ofera numeroase sanse sa faceti bani participand cu un site la concursuri bloggeri sau participand la campanile cu articole platite.

Toata foloseste in prezent internet, sa comunice cu prietenii, sa cunoasca oamenii, sa afle diverse informatii de care are nevoie sau sa se distreze cu jocuri haioase. Am aflat de la un prieten zilele trecute ce lucreaza el, nu stiam de ce este mereu acasa si de unde are bani sa traiasca asa bine. Am indraznit sa-l intreb care e smecheria lui, sta acasa si totusi are bani. Atunci el mi-a povestit ca lucreaza de acasa scriind articole platite pe site-ul lui. Acum cativa ani era disperat, ca nu avea serviciu, ca nu avea din ce trai, parintii ii tot spuneau sa-si gaseasca ceva sa lucreze. Intr-o zi un amic de pe internet i-a spus despre concursuri bloggeri datorita carora s-a facut cunoscut in lumea virtuala si apoi a urmat sa primeasca oferte sa scrie articole platite tot mai multe. In prezent are clientii pentru care scrie, este multumit de starea lui finaciala.

Acest amic m-a incuranjat foarte mult sa incep sa particip la concursurile bloggeri sa ajung si eu sa primesc oferte sa scriu articole pentru a reusi sa castig bani destuli sa nu mai ma gandesc sa-mi gasesc alt serviciu.

N-o sa uit niciodata primul premiu castigat la un concurs, a fost o mare realizare pentru mine. Mi s-a confirmat ca am talent, ca in viitor am posibilitatea sa obtin bani frumosi din articole.

Ieri am recomandat platforma Aliada unei fete care si-a facut si ea site si doreste sa castige bani. Fata mi-a spus ca este tot ce isi doreste, cum e o persoana careia ii place sa se distreze mereu, sa iasa in oras mereu cu prietenii si nu fie obligata sa aiba un serviciu cu program fix. Cu vestea pe care i-am dat-o are speranta ca va avea viata pe care si-a dorit-o mereu. M-am bucurat pentru ea sper sa reuseasca sa fie o bloggerita buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *