Astazi o sa va spun ceva nou despre mine. Mereu mi-am dorit sa fiu la fel ca cei din jurul meu si din aceasta cauza tot timpul am fost o fire curioasa, sa aflu ce fac cei de varsta mea, de ce le place sa faca anumite lucruri si mai ales cum o fac. Familia mea nu este bogata, mama si tata s-au luptat sa avem tot ce ne dorim eu si fratele meu, bineinteles in limita posibilitatilor. Fratele meu e mai mare ca mine si cand a fost momentul sa mearga la liceu, a dorit sa mearga la informatica.

Cand era in clasa a 10 a, Dunnezeu ne-a ajutat san e mutam de la bloc la casa. Pe vremea aia habar nu aveam ce poti face cu un computer. Dar repede am aflat ca internetul te poate ajuta sa afli foarte multe lucruri care iti pot fi de folos in viata. In timp destinul a facut ca si eu sa fac la liceu tot informatica. Asa am invatat sa utilizez un calculator. Dumnezeu ne-a ajutat sa avem calculator mai performant acasa si sa ne mearga internetul cu viteza mai mare.

Tin minte ce bucuroasa eram ca aveam posibilitatea sa citesc in fiecare dimineata stirile online. Atunci cand nu mai aveam chef de teme sau nu ma simteam bine cautam sa citesc ceva interesant pe internet. Informatiile aflate in acest mod mi-a fost de mare ajutor in viata.. Cum nu mi-a fost niciodata usor cu scoala, aceste momente de relaxare au fost intotdeauna ca un medicament pentru mine. Si acum cand am scapat si de facultate, nu e zi de la Dumnezeu sa nu intru pe net sa mai aflu ceva nou care m-ar putea ajuta.

De exemplu anul trecut am aflat ce bune sunt fructele de merisor pentru sanatatea omului. Cum au reusit parintii sa cumpere petecul de pamant aflat in spatele casei noastre, am insistat mult sa cultivam si merisoare pentru a avea o sanatate mai buna. M-am informat ca site-ul Pepienerea de Olunden poate sa-mi ofere asistenta pentru a reusi sa am o plantantie de merisoare foarte buna.

Imi doresc din ce in ce mai mult sa am un stil de viata sanatos. Ma straduiesc sa am o alimentatie cat mai naturala. De cand consum merisoare, problemele mele s-aut  imputinat simtitor.

S.C. Renard Olunden S.R.L.

FINTEUSU MARE NR.59/ASOMCUTA MARE, ROMANIA437341

Phone: 0740.393.238

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *