Ieri am primit o veste minunata. In sfarsit o voi cunoaste si in realitate pe o prietena cu care vorbesc pe internet din 2003. Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani de cand am inceput sa vorbim in mediul virtual.

Ea lucreaza in Italia de multi ani, in tara nu mai are pe nimeni. In ultima vreme tot spunea ca vrea sa vina in Romania, ca ii e tare dor sa petreaca cateva zile cu prietenii care ii are acasa. Eu nu am crezut ca acea ziua va veni asa repede. Aseara m –a anuntat ca saptamana viitoare va sosi la Brasov. Nici acum nu-mi vine sa cred ca a vorbit serios, dar acum cateva ore mi-a zis inca odata ca vine sigur in tara. M-a rugat sa caut pentru ea un site care vinde placi de marmura de calitate. Se pare ca in sfarsit visul ei de a-si cumpara o casa in zona Brasovului si a avea posibilitatea  s-o faca sa arate asa cum a vazut in Italia la cineva se va indeplini. Prietena mea vrea sa cumpere decoratiuni din placi de marmura pentru a-si aranja casa in interior si exterior intr-un mod elegant.

Sincera sa fiu mi-e cam teama sa caut site-uri de acest profil deoarece nu stiu daca produsele sunt de calitate sau nu. Dar acum cateva minute mi-am adus aminte ca am un amic care se pricepe la asa ceva. L-am sunat si l-am rugat sa-mi recomande un site ce are la vanzare placi de marmura de calitate. El fara nicio ezitare mi-a zis de site-ul Fabism.ro are cele mai bune produse. Daca amicul meu asa spune, asa si e. Am incredere totala in el, stiu ca prietena mea va avea parte de cele mai bune placi de marmura , cu care isi va face casa frumoasa asa cum a visat.

Deja am emotii mari, peste cateva zile imi voi cunoaste

cea mai buna prietena si in realitate. Am speranta ca relatia noastra se va dezvolta mult in bine dupa aceasta intalnire si dupa ce vom petrece ceva timp impreuna. Tin la ea ca la o sora, nu mai imi vad viata fara sa am parte de prietenia ei sincera. Sper ca sa ne intelegem la fel de bine si in realitate asa cum o facem in mediul virtual.

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *