De curand a fost ziua mea de nastere. Cu cateva zile inainte de a sarbatori ziua mea, un prieten m-a intrebat daca imi place pizza capriciosa in Bucuresti de la Pizzicato. Eu nu stiam ca amicii mei imi organizeaza o petrecere surpriza

Eu ador pizza capriciosa, e mancarea mea preferata. De multe ori comand capriciosa pizza de pe site-ul www.pizzicato.ro pentru ca au mereu multe oferte.

Daca intrati acum pe site veti vedea oferta zece, adica oricare pizza de 30 cm costa 15 lei daca comanzi 10 pizza sau mai multe. Alta oferta este primirea unei pizza gratis daca cumperi trei. Exista si o oferta a verii, adica o pizza de? 30 cm, o ?Inghetata? ?Snickers? si o ?Cola? la 0.33 litri la pretul de 25 de lei. Mai puteti gasi si oferta Happy Hour care inseamna un meniu complet la 25 lei intre orele 14.00 – 19.00 (o pizza medie, o portie de sos, o Cola de 0,33 litri si doua clatite).

Pe langa aceste oferte atragatoare, imi place foarte cum e facuta pizza, cel putim nu am mai mancat asa capriciosa nicaieri si credeti-ma ca am mancat pizza in numeroase locuri din tara, chiar si in strainatate.

Acest site asigura livrare pizza in Bucuresti fara cost suplimentar. Eu le sunt clienta fidela de mult timp si voi fi in continuare.

Prietenii mei stiau ca comand pizza capriciosa doar dintr-un singur loc, dar nu erau siguri de pe ce site. De aceea m-a intrebat amicul meu daca imi place pizza de la Pizzicato. Au dorit sa am parte de capriciosa mea preferata la petrecerea surpriza.

A fost cea mai frumoasa zi de nastere din toata viata mea, nu am crezut ca prietenii mei sunt in stare sa-mi faca asa o surpriza frumoasa. A fost ca un vis din care nu am mai vrut sa mai ma trezesc.

Daca o persoana n-are prieteni adevarati cu care sa aiba relatii stranse, acea persoana traieste degeaba pe aceasta planeta, poate sa fie putred de bogat, sa aiba cea mai frumoasa cariera, fara prieteni e un om pierdut care are o viata trista.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *