Saptamana trecuta mama a avut o surpriza. Un prieten foarte bun din copilarie a sunat-o sa vada ce mai face. Au pierdut legatura de multi ani. De curand acest prieten s-a intalnit cu o verisoara a mamei cu ajutorul careia a planuit surpriza.
Dupa ce au vorbit la telefon, mama m-a intrebat daca am auzit de concasoare. Am stat putin pe ganduri pana sa-i raspund. Cuvantul mi se parea cunoscut, dar nu stiam de unde. Apoi mi-am adus aminte ca un amic ce lucreaza in constructii mi-a zis ca si-a cumparat piese pentru concasorul lui. Atunci am aflat de aceasta masina proiectata pentru a reduce materiale solide cum ar fi roca in componente mai mici. In general sunt folosite pentru a produce piatra concasata in scopul folosirii acesteia in constructii.
Mama m-a rugat sa vorbesc cu acest prieten al meu sa-mi spuna de unde a cumparat piese pentru concasor pentru a-i da o mana de ajutor amicului ei din copilarie.
In cateva ore deja am rezolvat problema. Prietenul meu mi-a dat adresa site-ului de unde a luat piese de uzura pentru concasorul lui. M-a asigurat ca site-ul Corporationconstruct.ro are cele mai bune piese de uzura pentru concasoare la cele mai bune preturi. Eu l-am crezut pentru ca il cunosc bine, stiu ca ii place sa cumpere doar lucruri de calitate la preturi avantajoase.
Ce fericita a fost mama cand i-am zis ca am gasit un site foarte bun de unde prietenul ei isi poate lua piese de uzura pentru concasoare asa cum a spus ca are nevoie.
Chiar azi m-a anuntat mama ca amicul ei si-a rezolvat problema cu concasorul. Acum masinaria isi face treaba in constructii.
M-am bucurat pentru mama si pentru prietenul ei. Sper ca relatia lor de prietenie sa devina una  mai stransa de acum incolo.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *