In urma cu o luna de zile am avut de predat un proiect la facultate care continea multe foi. Proiectul l-am facut pe calculator si trebuia sa-l printez. Eu aveam imprimanta si nu-mi faceam probleme ca nu pot sa-mi fac treaba cu ea.

Cand am vrut sa incep sa printez, imprimanta nu a mai mers. In acel moment am intrat in panica, nu stiam ce sa fac, bani sa printez undeva la o firma nu aveam.

Norocul meu am fost ca un prieten foarte bun se pricepe la reparat imprimante. L-am rugat sa vina la mine sa vada ce are a mea. A venit cat a putut de repede, s-a uitat si mi-a dat vestea ca imi trebuie cateva piese de schimb imprimante. Habar nu aveam de unde sa le iau. Tot acest amic mi-a ajutat sa cumpar acele piese de pe un site. Amicul meu mi-a asigurat ca sunt piese de calitate la preturi bune.

 

Dupa cateva zile a venit coletul cu piese si prietenul mi-a reparat imprimanta intr-o ora. I-am multumit foarte mult, m-a salvat dintr-o situatie foarte grea.

A doua zi mi-am printat proiectul fara nicio problema si am reusit sa-l predau la timp la facultate. Dupa cateva zile a aparut si rezultatul la proiect, am luat o nota la care nu ma asteptam deloc.

Cand am aflat nota, imediat mi-am dus cu mintea la prietenul care mi-a ajutat cu imprimanta si am tras o concluzie foarte simpla. Daca nu avem prieteni vietile noastre ar fi mult mai grele, am avea multe obstacole de trecut fara niciun ajutor. Familia nu poate fi intotdeauna alaturi de noi, poate si ei au problemele lor. La randul lor au nevoie de prieteni buni

Problema este ca nu mereu dam peste cei mai buni amici, unele aparentele insala si asta duce la surprize neplacute uneori. Trebuie sa fim atenti sa ne imprietenim cu persoane cu care ne potrivim, sa avem aceleasi pasiuni si dorinte.

Eu ma simt norocoasa din acest punct de vedere, am o multime de prieteni pe care ma pot baza oricand fara nicio problema. Prietenii sunt averea mea din viata asta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *