Ieri am avut o zi proasta. In drum spre serviciu mi s-a stricat masina. Am fost nevoita s-o duc la service imediat si din aceasta cauza am intarziat la serviciu unde aveam mult de lucru.

Eu sunt moarta fara masina, abia am asteptat sa fac 18 ani pentru a putea sa-mi iau carnetul de sofer. Mai intai am condus automobilul parintilor. Apoi am reusit sa strang ceva banuti o masinuta mai ieftina de care m-am folosit pana cand am inceput sa lucrez pe un salariu mai bun.

Atunci m-am hotarat sa fac credit in banca ca sa sa-mi iau o masina noua. Mi se indeplinea un mare vis. De atunci a trecut cativa ani in care am sofat foarte mult, m-am plimbat in toata tara.
Nu am avut niciun necaz cu masina pana ieri. De aceea socul a fost asa mare. Abia am asteptat sa-mi zica cei de la service ce se intampla cu comoara mea. De ce imi era teama, nu am scapat. Masina are nevoie de cateva piese auto noi.

Aceasta veste a picat prost deoarece nu stau bine cu bine in momentul asta. Dar trebuie sa le cumpar pentru ca imi e greu sa ma deplasez la serviciu fata masina.

Azi un prieten m-a sfatuit sa cumpat piesele de care aveam nevoie de pe un magazin online piese auto pentru ca aceasta firma are o mare varietate de produse. Clientii au posibilitatea sa cere oferte de preturi Produsele se pot returna pana la 20 de zile. Livrarea se face rapid.Pe site exista call center activ. Piesele auto se pot cumpara si in sase rate fara dobanda

Am facut comanda de piesele auto de care am nevoie la masina. Abia astept sa-mi vina coletul acasa pentru a imi putea repara comoara si sa-mi revin la viata mea normala. Sofatul pentru mine inseamna, relaxare totala, pofta de viata, bucurie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *