Serviciile de fotografie reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte legate de organizarea unui eveniment. Fie ca este vorba de petreceri care celebreaza marile evenimente din viata unei persoane (cununie, nunta, botez) sau de petreceri oficiale precum lansari de produse, diferite conferinte si team-buildinguri, serviciile PhotoBooth Brasov raspund cu succes tendintelor actuale in materie de propsuri, dar si celor mai exigenti clienti, consultantii specializati fiind prezenti in permanenta in cadrul evenimentului.

Ce includ serviciile Photobooth Brasov?

Fiind un serviciu dezvoltat si imbunatatit permanent, serviciile PhotoBooth Brasov reprezinta o metoda de divertisment inedita integrata evenimentelor organizate. Cabina foto se adreseaza oricarui tip de petrecere, avand succes in randul tuturor participantilor:

  • Consultant pe toata durata evenimentului

Desi este usor de utilizat, serviciile PhotoBooth Brasov includ prezenta pe toata durata evenimentului a unui asistent care ii va ghida si ajuta pe cei care doresc sa efectueze fotografii.

  • Accesoriile potrivite tematicii petrecerii

Indiferent ca este vorba de nunta sau de o petrecere aniversara precum majoratul, accesoriile utilizate la realizarea fotografiilor se potrivesc in orice situatie: mustati, barba, ochelari colorati si in diferite forme haioase, palarii, propsuri personalizate.

  • Posibilitatea incarcarii fotografiilor in timp real

Evolutia tehnologiei este fascinanta, iar in ceea ce priveste fotografiile realizate cu cabina foto Brasov, acestea pot fi incarcate in timp real pe retelele de socializare, conform cerintelor solicitantilor acestui tip de serviciu. Totodata, fotografiile realizate pe toata durata evenimentului sunt memorate si oferite ulterior clientilor beneficiari.

  • Fotografiile printate pe loc

Inlocuind cu succes marturiile oferite invitatiilor in cadrul nuntilor si botezurilor, fotografiile realizare cu PhotoBooth Brasov sunt printate si oferite pe loc celor prezenti.

PhotoBooth Brasov – momente de neuitat pentru participantii la evenimentele pe care le organizati

Momentele petrecute pentru a realiza fotografii instant folosind accesoriile amuzante reprezinta momente de neuitat pentru cei care solicita aceste servicii, dar si pentru toti cei invitati. Pe langa momentele de distractie si fotografiile instant oferite pe loc participantilor, beneficiarii serviciilor fotografice cabina foto – PhotoBooth Brasov vor primi toate fotografiile realizate pe parcursul evenimentului in format digital.

Serviciile http://photobooth-corner.ro/ includ consultanta initiala, aceasta reprezentand unul dintre aspectele importante pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct inainte de ziua petrecerii organizate: va sunt puse la dispozitie o suita de accesorii, fundaluri si alte propsuri care sa intregeasca tabloul evenimentului sau petrecerii dumneavoastra, indiferent de nivelul de formalitate implicat.

Articol scris de Ciprian Lupan si  http://photobooth-corner.ro/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *