Daca esti pasionat de agricultura, indiferent de nivelul la care o practici, atunci cu siguranta cauti un distribuitor profesional, care sa iti puna la dispozitie accesorii de calitate, cu ajutorul carora sa iti desfasori activitatea la cote inalte, astfel incat recoltele tale sa fie mereu productive. Un astfel de ‘’aliat’’ pe care il gasesti si online, este Regal Fermierul. Spre exemplu, acestia va ofera cele mai bune accesorii de irigatie, pe care le gasiti accesand urmatorul link: https://www.regalfermierul.ro/sisteme-si-accesorii-irigatii. Sistemele de irigatie sunt cea mai eficienta metoda de a feri recoltele de seceta, deoarece aprovizioneaza solul cu apa necesara supravietuirii acestora. In plus, apa este dispersata uniform si in sistem de economie ca sa nu faci nici risipa, iar costurile sa se mentina la limite acceptabile.

Care sunt subcategoriile de accesorii de irigare, pe care le gasiti pe Regal Fermierul:

1) Aspersie si microaspersie;
2) Instalatie de picurare;
3) Filtre;
4) Accesorii si fitinguri;
5) Pompe pentru puturi.

De ce sa alegeti produsele Regal Fermierul?

Pentru a garanta calitatea recoltelor, un agricultor trebuie sa asigure toate conditiile necesare pentru semanarea, cresterea si ingrijirea plantelor. Un rol esential in acest scop revine semintelor alese, solului, dar si asigurarii unei irigari corespunzatoare. Regal Fermierul este un magazin care are in spate o echipa, ce provine chiar din randul legumicultorilor, astfel incat acestia inteleg nevoile acestora si vin in intampinare doar cu produse de cea mai buna calitate, la un raport calitate – pret foarte corect, astfel incat toti clientii lor sa isi permita toate produsele de care au nevoie. Fie ca practici agricultura doar ca hobby si detii un mic solar, fie ca esti extins pe scara mai larga, Regal Fermierul este partenerul de nadejde, pe care trebuie sa il ai aproape!

Este stiut faptul ca fara apa si fara nutrientii din sol, plantele nu vor germina, nu vor creste si se vor usca in cel mai scurt timp. La fel de important este sa se asigure plantelor tratamentele de care au nevoie si la timpul potrivit.

De aceea, Regal Fermierul va pune la dispozitie si o categorie de produse fitosanitare, astfel incat sa puteti sa preveniti sau sa tratati bolile plantelor, atunci cand constatati aparitia acestora. Inainte de a aplica astfel de tratamente, asigurati-va ca depistati corect problema, ca sa aplicati tratamentele corecte. In caz contrar, puteti sa va compromiteti (partial sau total) recoltele, iar pagubele pot fi destul de semnificative. Lectura de specialitate va poate ajuta in acest sens: optati pentru carti din domeniul agriculturii, legumiculturii, pomiculturii si chiar a floriculturii si puneti in practica toate cunostintele citite. Repetitia este, nu-i asa, mama invataturii, iar experienta se capata doar prin practica si incercare.

Ce alte produse puteti gasi pe site-ul celor de la Regal Fermierul? Iata care este gama lor completa de produse:

1) Folii profesionale pentru solarii;
2) Seminte de legume;
3) Sisteme si accesorii pentru irigatii;
4) Pesticide;
5) Echipamente pentru sere si solarii;
6) Ingrasaminte;
7) Ghivece, tavi si alveole;
8) Substraturi si turba;
9) Cazi si butoaie pentru apa si vin;
10) Utilaje agricole.

Sfat util din partea celor de la Regal Fermierul:

‘’Atunci cand sunteti in cautarea unei solutii de irigare pentru gradina sau terenul vostru agricol si nu stiti ce sa alegeti, o discutie cu un reprezentant al firmei noastre va poate lamuri multe intrebari si poate fi o sursa de informatii pretioase pentru realizarea unui proiect cat mai rentabil. Pentru aceasta va trebui sa oferiti cateva detalii, printre care cele mai importante fiind urmatoarele:
• tipul si suprafata gradinii sau terenului pentru care doriti sistemul si accesoriile de irigare;
• tipul si sursa de apa pe care o veti folosi pentru irigare;
• care sunt parametrii optimi de functionare ai sistemului;
• care ar fi tipul de sistem de irigare pe care il preferati;
• ce furtun si aspersoare sunt cel mai potrivite;
• daca este nevoie de un camin de alimentare sau de un put;
• daca exista un buget disponibil.’’

Agricultura nu este un domeniu usor, dar pentru cei pasionati si dedicati cu siguranta aduce multe satisfactii. Este foarte satisfacator sa poti sa iti cultivi si sa iti cresti propriile legume, de care te poti bucura pe tot parcursul anului. In acest fel, stii exact ceea ce pui in farfurie pentru tine si pentru cei dragi. Plus ca, daca sunt cultivate cu grija, pot fi mult mai gustoase decat cele cumparate din comert. Diferenta se va simti imediat. De asemenea, poate fi o afacere profitabila, care iti va asigura un venit destul de frumusel, deoarece agricultura este un domeniu nemuritor, in continua schimbare si evolutie. Omul mereu va avea nevoie de hrana, deci alegerea iti apartine. Dar pentru rezultate optima, nu uita sa apelezi la Regal Fermierul, deoarece este un ajutor de nadejde, care te va ajuta oricand. Descopera produsele si serviciile lor si vezi daca rezonezi cu ele. Poate se va infiripa o colaborare de succes, de lunga durata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *