In curand voi avea un mare eveniment in familia mea, fratele meu se va casatori. Eu voi fi pentru prima oara domnisoara de onoare.Va fi un moment emotionant aceasta nunta, va fi o de neuitat pentru mine. Eu cu fratele ne intelegem foarte bine, suntem cei mai buni prieteni. Este una dintre cele mai importante persoane din viata mea, nu ne-am certat niciodata. Intre noi nu exista secrete, intotdeauna vorbim deschis unu cu celalalt. Avem amandoi cam aceleasi gusturi, niciodata nici unu dintre noi nu facem nimic pana nu vorbim intre noi. Acum cu nunta nu a facut nimic fara sa ma intrebe pe mine, nu si-a cumparat nimic fara sa merg cu el.
Eu am avut misiunea sa gasesc fotograf nunta si fotograf video nunta. Am cautat mult timp pe internet o firma serioasa care sa faca treaba de calitate, doar odata in viata faci nunta si conteaza mult sa ai un fotograf de nunta priceput. Fratele isi dorea un fotograf video nunta bun pentru a avea peste ani cu o amintire de neuitat cu ziua casatoriei lui.
Nu gaseam nimic pe gustul meu. Intr-o zi un amic m-a sfatuit sa ma uit pe un site, era sigur ca voi gasi in sfarsit fotograf de nunta care sa fie fotograf video pentru nunta . Si asa a fost, mi-a placut foarte tare fotografiile de nunta existente pe site-ul Casaanke.ro.
Am simtit imediat ca vom avea la marele eveniment din familia noastra, un fotograf de nunta din Bucuresti. Si viitorului mire i-a placut mult calitatea pozelor aflate pe site, cred ca a suflat usurat ca a aflat ca s-a rezolvat problema fotografului. E un tip careia ii place ca totul sa fie aranjat din timp si vrea sa fie totul ca la carte. Mai e putin pana la nunta sii totul e aranjat, sa fie doar sanatate si timp frumos in acea zi. La asta se gandeste toata familia acum, sa fie soare in ziua nuntii.
Aseara vorbeam cu amicul care m-a ajutat sa gasesc fotograf nunta Bucuresti. Daca nu-mi sugerat sa vizitez site-ul Casaanke.ro, cred ca mai cautam mult si bine pana gaseam ceea ce imi doream. Inca odata mi-am dat seama cat de important e sa ai prieteni adevarati in viata ta sa te ajute cand ai cea mai nevoie de un sprijin. Ma simt norocoasa ca am asa prieteni buni, m-au ajutat toti cu ce au putut in aceasta perioada importanta din viata familiei mele.
Sambata m-am intalnit cu fotograful de nunta din Bucuresti, am vrut sa-l cunosc personal, sa ma asigur ca e o persoana de treaba care se va tine de cuvant. Mi s-a parut un om in regula care stie meserie, mi-a vorbit mult despre fotografiile pe care le are de gand sa le faca la nunta. Am fost incantata de tot ce am auzit. Acum sunt linistite ca e totul e aranjat.
Ma rog ca nunta fratelui sa fie una reusita si sa fie intr-un ceas bun, sa fie fericiti pana moartea ii va desparte.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *