O nenorocire nu vine niciodata singura, iar vara aceasta ne-am dat seama de veridicitatea acestei zicatori. La subsolul vilei noastre se acumula apa de la sistemul de canalizare si mirosea urat. Nu am dat mare importanta acestui fapt, fiindca acolo era pivnita si ne straduiam sa scoatem din cand in cand apa de pe betonul respectiv.

Tineam acolo, pe rafturi proviziile de cartofi si ceapa, borcanele de muraturi, obiecte pe care nu le foloseam, lazile de scule.

Eram constienti ca nu trebuie sa intram asa in iarna, fiindca ne-am fi putut trezi cu mucegai in toata casa si mirosul acela de la subsol putea rabufni pana in bucataria, dormitoarele si sufrageria noastra, dar mergem pe principiul pagubos: “Merge si asa”.

Cand s-au dezlantuit ploile, nu am crezut ca toata apa de pe strada va ajunge in subsol. Apa cu miros de canal, cu mal, cu resturi de servetele si de hartie igienica era la noi in beci. Am incercat sa o scoatem, dar problema ne depasea. Apa parca iesea din pamant si nu putea fi oprita.

Scoteam zeci de galeti si apa era acolo. Pompierii erau ocupati in alte puncte ale orasului si asa ne-am trezit cautand o solutie pe internet, fiindca asa este acum: ai nevoie de un mester bun, aici il cauti! Iti trebuie o pompa pentru piscina sau un utilaj pentru sapat santuri? Gasesti totul cu ajutorul motoarelor de cautare Google.

Notezi datele de contact luate de pe site, contactezi firma si in cateva ore sau zile, primesti ceea ce ai nevoie.

La noi nu putea fi vorba de ore, fiindca incepuse deja sa ne fie frica.

Ne puneam intrebari serioase pe buna dreptate. Daca era afectata fundatia vilei? Daca ne trezeam cu microbi in toata casa? Daca nu puteam sa mai scoatem malul si apa din subsol?

Am tastat vidanjare subsoluri, fiindca pivnita noastra era asemenea unei fose septice, plina cu toate mizeriile din cartier si am fost directionati catre https://www.calypsomono.ro.

Am rostit cu toata speranta din lume numele:”Calypsomono.ro”.

Dar nu era o formula magica, asa ca am pus mana pe telefon si i-am sunat. Nu este exclus sa fi sesizat disperarea din vocea mea, dar iata cum a decurs convorbirea cu operatorul de servicii:
-Suntem disperati! Apa a navalit in subsolul vilei si nu putem sa o mai scoatem. Veniti, sa ne ajutati, va rog!
-In cazul acesta va trecem pe lista urgentelor. Va rog sa ne spuneti adresa si in mai putin de o ora suntem acolo. Avem pompe de mare putere, vidanjele noastre pot goli totul si in cateva ore subsolul va fi uscat.
-Stiti, a fost greseala noastra ca nici sistemul de canalizare si nici cel de alimentare cu apa curenta nu erau puse la punct. S-ar putea rezolva si asta, daca tot veniti? In fiecare zi gaseam putina apa la subsol.
-Sigur, venim pregatiti sa rezolvam toate problemele!

Mai frumos decat acest dialog a decurs interventia lor. A fost o adevarata desfasurare de forte in curtea noastra. Au venit pregatiti cu tot ce aveau nevoie si nu ne-au cerut nici macar o unealta. Au lucrat la foc continuu, pana au scos cantitatea uriasa de apa murdara din subsol. Pluteau borcanele si sticlele de conserve pe apa, dar ei s-au ocupat de tot.

Dupa ce subsolul a ramas curat, fiindca l-au si spalat mecanizat, au reparat si tevile.

In prezent, in pivnita noastra nu mai curge un strop de apa. Datorita lor sistemul de canalizare a fost reabilitate, la fel cel de alimentare cu apa.

Ii priveam cu cata sarguinta lucreaza si ne gandeam ca merita toti banii din lume si oricat ar fi cerut pentru lucrarea ampla si salvatoare, am fi fost dispusi sa le dam, dar cand ne-au comunicat pretul, am ramas muti de uimire. Era un pret empatic prin care dovedeau ca ne inteleg situatia.

De-atunci colaboram permanent cu ei si suntem linistiti, stiind ca au abilitatea de a interveni si in caz de urgenta.

Cand aveti subsolul inundate, nu va pierdeti cu firea si nu stati cu apa pana stractura cladirii este afectata, ci procedati ca noi!

Sunati-i si solicitati-le ajutorul, iar ei vor veni cat pot de repede cu pompe de mare putere. Veti vedea cum dispare apa vazand cu ohii din imobil si va veti putea relua activitatea.

Nu doresc nimanui sa vada ce efecte dezastruoase are o ploaie dezlantuita si cum patrunde apa prin usa si prin geamuri in imobilul aflat in calea ei!

Cu toate acestea este bine sa stim la cine putem apela in astfel de cazuri.

Noi am pierdut ceva timp cu cautarile, de aceea informam pe toti cei care se confrunta cu astfel de probleme ca firma prezentata mai sus scoate apa murdara din orice incapere intr-un timp record.

Serviciile lor sunt diverse si de calitate premium, de aceea merita sa fiti parteneri pe termen lung!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *