Zilele astea am primit o veste buna de la iepuras. Pe 6 mai se deschide un nou salon de infrumusetare in sectorul 5 Bucuresti pe Calea 13 Septembrie, nr. 237, bloc T1C, parter.
Abia astept sa vizitez acest salon frumusete 13 septembrie. E mai aproape de ocuinta mea. Bucuria mea e mare pentru ca imi doream foarte mult un salon de frumusete sector 5 de calitate. Eu sunt o fire pretentioasa, vreau sa fiu tratata cum se cuvine cand platesc pentru serviciile pe care mi se face.

el-studio-13-septembrie_(3)2

Stiu ca cei de la acest salon sunt o echipa tanara de profesionisti, specializata in servicii de infrumusetare: frizerie, coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj. Prietena mea cea mai buna merge sa se faca frumoasa, sa-si faca manichiura-pedichiura doar la acest tip de salon de infrumusetare.

el-studio-13-septembrie_(5)3

Odata m-a invitat si pe mine sa merg cu ea sa-mi fac coafura. Atunci m-am convins ca angajatii salonului sunt profesionisti adevarati care stiu sa te faca sa te simti o persoana frumoasa.

el-studio-13-septembrie_(13)2
Ieri a aflat si mama ca vom avea in zona noastra un salon infrumusetare 13 septembrie. Ea isi doreste doreste doar sa-si aranjeze parul. De cate ori merge la un salon de infrumusetare, vine suparata pentru ca nu-i place cum ii sta parul. Sunt convinsa ca o sa zica ca e cel mai bun salon frumusete sector 5 din cate a vazut ea la viata ei.
Chiar ca era vremea sa avem si noi in zona noastra un coafor 13 septembrie de calitate. Orice femeie doreste sa arate bine si uneori o da in bara cu oameni care nu prea stiu sa-si faca meseria asa cum trebuie. Atunci saraclie femei se fac de ras mediu in care traiesc.
E adevarat ca nu intotdeauna stim sa explicam cum dorim sa aratam, nu avem idee cu ce tip de coafura ne sta bine. Tocmai aici intervine specialistul, el poate sa ne recomanda ceea ce ne trebuie sa facem pentru a arata o persoana frumoasa. Angajatii noului salon sunt conconvinsa c? asta vor face, vor recomanda oamenilor cele mai bune idei pentru a ne simti bine in propria piele. Am auzit ca personalul calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii: Wella, SP, Nioxin, Londa, Moroccanoil, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.
Acest salon frumusete 13 septembrie va fi o comoara pentru zona noastra. Toata lumea va fi incantata de deschiderea lui. Am auzit pe multe persoane comentand ca isi pierde mult timp ducandu-se la saloane din alte zone din Bucuresti. Cred ca cel mai multumitor lucru pentru toti este ca va exista un coafor 13 septembrie de calitate.
Eu si mama vom fi prezente la noul salon, inca din prima zi a deschiderii pe 6 mai. Eu voi apela la toate serviciile pe care le ofera, adica imi voi face coafura, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj. Prietena mea s-a bucurat pentru mine, stie ca mi-a placut mult salonul unde am fost cu ea.
Abia astept sa vina ziua de 6 mai. O sa fiu cu gandul doar la noul salon de infrumusetare. Daca stati in sectorul 5 Bucuresti vizitati noul salon. N-o sa regretati alegerea facuta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *