Am mai facut o fapta buna cu ajutorul internetului , imi place atat de mult ca altii se foloseste de cautarile mele de pe internet. O verisoara de a mea care a trait multi ani in strainatate, a hotarat cand a ramas insarcinata sa revina in tara ca sa-i fie mai usor dupa nastere, sa primeasca ajutorul parintilor. In strainatate nu avea posibilitatea sa ramana acasa cu copilul, trebuia sa lucreze in continuarea si ea si sotul ei. Parintii nu au fost de acord sa plece departe de tara. Atunci nu au avut alta solutie decat sa se mute iar in Romania, cel putin pana va creste copilul mai mare. Aici in Brasov au mostenit o casa de la parintii lui, era o familie bogata. Acum cativa ani am avut ocazia sa-i vizitez in Ungaria, locuiau intr-o locuinta frumoasa mobililata cu bun gust. Sincera am fost mirata sa aud ca lasa totul balta acolo si se muta in Brasov. Sunt doua persoane care le place luxul, sa traiasca pe picior mare si m-am ca nu le va fi usor sa se obisnuiasca cu viata noastra de aici.

Cand au venit i-am sunat sa le urez bun venit acasa si sa-mi spuna daca au nevoie de ceva. Dupa cateva saptamani au venit la noi in vizita si am povestit multe. Ei de fel sunt camd laudalosi, au vorbit numai de noua lor casa, ce au modificat la el, ce mobila au cumparat. Cand au mentionat faptul ca inca nu au gasit pitici gradina din fata casei, m-am bagat in vorba cu ei ca stiu eu un site unde ar putea gasi ceva ce s-ar putea sa le placa. Verisora mea repede a incercat ca nu crede ca mai exista vreun site pe care nu l-a vazut pe internet.

Eu tocmai aflasem de la o prietena de un site care se ocupa cu asa ceva. Pe moment nu mi-am adus aminte de adresa site-utului, dar le-am promis ca pana seara voi avea adresa si ii voi suna sa le spun. Ceva imi spunea ca nu au auzit de pitici de gradina de pe site-ul Europav.ro Eu intrasem sa vad despre ce e vorba si imi placusem foarte mult ce vazusem, era imposibil  sa nu le placa ce vede acolo, daca ma asculta si viziteaza site-ul, dupa cate am vazut eu ca aveau in Ungaria.

Pana seara le-am dat de adresa si asa cum am promis, i-am sunat sa le zic numele site-ului, nu auzise de el pana atunci, nu le spunea nimic cuvantul Europav. Pe e-mail le-am trimis si filmuletul de mai jos sa vada cu ce se mai ocupa site-ul.

A doua zi imi da un sms in care scria ca in sfarsit au gasit ce isi doreau si imi multumea pentru asta.

Eu aflasem ca site-ul Europav.ro asigura si montajul pavelelor si eram sigura ca le va place acest amanunt rudelor mele
Verisoara mea mi-a trimis pe e-mail pozele de mai jos, sa-mi arate ce  au cumparat de pe Europav.ro. In prima poza este vorba de coame de gard.

coama-gard-gri-europav-150x150

pitici-de-gradina-EuroPav-150x150

10678661_737563196311206_5236220124018021947_n

Eu m-am bucurat ca i-am putut ajuta, sper sa fie intr-un ceas bun, sa traiasca fericiti in noua lor casa..

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *