A venit primavara in sfarsit. Asta inseamna si inceperea Spring SuperBlog 22. Daca nu stiti ce este Spring SuperBlog, va aduc aminte cu drag. Este cel mai important eveniment al superbloggerilor din Romania in fiecare primavara de ani buni.

Daca ai blog, iti place sa scrii si iti plac provocarile, acest concurs este pentru tine. Daca vrei sa devii un blogger bun, trebuie sa participi macar odata la Spring SuperBlog. In aceasta competitie vei invata cu adevarat meseria de blogger. Dar mai ales vei afla ce faci bine si ce trebuie sa mai inveti pentru ai fi un blogger bun.

Eu am participat la mai multe editii si sunt mandra de acest lucru. Am invatat multe lucruri la fiecare competitie. Ador acest concurs pentru ca ma face sa devin mai buna, mai creativa, mai competitiva si mai dornica sa scriu cat mai bine.

Prin acest articol, imi anunt participarea la Spring SuperBlog 22. Sper sa fac figura frumoasa in acest an, sa am rezultate mai bune fata de anii trecuti, sa reusesc sa scriu articole inspirate pe placul juratilor.

Sa dea Domnul sa ma simt bine, pentru a putea duce concursul pana la capat.

Vreau sa le urez succes tuturor concurentilor, cel mai bun sa castige. Numai bine tuturor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *