De curand fratele s-a intors acasa din strainatate unde a lucrat un timp cu scopul de a-si aduna cativa banuti cu care sa reuseasca sa-si renoveze casa mostenita de la bunica.

Chiar zilele a inceput renovarea casei. Mi-a cerut ajutorul, sa-i caut eu parchet laminat la un pret bun. Isi dorea parchet alb.

Am cautat o seara intreaga pe numeroase site-uri parchet Egger. Parca nu ma atragea nicio oferta. Norocul lui fratele a fost un prieten de al meu care si-a renovat si el casa de curand si cunostea tot ce se intampla pe piata parchetului laminat. El mi-a recomandat studiez ofertele de modele de parchet laminat la Emenatwork.

Nu stiam de firma Emenatwork. Am gasit site-ul lor imediat pe internet,

www.emenatwork.ro
Firma Emenatwork ofera clientilor consultanta gratuita specializata la orice comanda facuta. Avand in vedere ca firma are 30 de experienta in domeniu, specialistii stiu ceea ce spun. Se asigura transport gratuit in maxim 24 de ore.

Firma are si Showroomuri in orasele: Cluj, Craiova si Bucuresti.

La Emenatwork, gasesti peste 90 de modele de parchet laminat din stejar, din frasin, din nuc sau alt model de parchet lemn, de 8 mm, 10 mm sau 12 mm, la un pret foarte bun.

De asemenea, firma Emenatwork ofera clientilor modele de parchet laminat speciale pentru podeaua din baie sau bucataria, pentru ca clientul sa se bucure si in aceste spatii de o pardoseala calda si fara grija ca se va umfla parchetul.

Pe site exista si numeroase promptii la diverse produse. Eu de exemplu am cumparat parchet laminat de culoare alba pentru casa lui fratele meu la un pret foarte bun.

Aseara am citit un articol interesant despre care avea subiect: parchet laminat online. Am aflat informatii utile despre pachetul ce se vinde online.

Abia astept ca renovarea casei bunicii sa fie gata. Cand merg acolo, imi aduc aminte de momentele frumoase petrecute in copilarie alaturi de bunici. Sunt cele mai frumoase amintiri din toata viata mea.

Cand va fi gata renovarea o sa ma duc mai des pe acolo, imi voi petrece mai mult timp, mai ales vara. Abia astept.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *