Tocurile au fost de-a lungul deceniilor o baza de moda traditionala a femeilor. Unele femei le urasc, unele femei nu pot parasi casa fara ele. Cu toate acestea, daca le purtati în fiecare zi sau doar la ocazii speciale, exista lucruri pe care toata lumea care le poarta trebuie sa le stie.

Este destul de sigur sa spunem ca tocurile înalte nu sunt, de obicei, cea mai confortabila optiune de pe planeta si, potrivit The Washington Post, contribuie la suma de 3,5 miliarde de dolari cheltuite anual în Statele Unite pentru afectiunile provocate la picioare. Un medic chirurg si purtator de cuvant al Asociatiei Americane Marlene Reid a declarat pentru The Post ca multi dintre pacientii de sex feminin rezista durerii cauzate de tocuri  luni de zile si vin la ea atunci cand au ligamentele afectate.

Este important sa cunoasteti elementele de baza ale tocurilor si efectele pe care le au asupra corpului, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, astfel încat sa puteti lua decizii bine informate despre sanatatea si stilul dumneavoastra. Si în spiritul alegerii zilnice informate, aici sunt cateva lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie despre tocuri înalte sau medii.

Potrivit Institutului de Sanatate a Coloanei din Florida, tocurile înalte ne distrug echilibrul, fortand corpurile noastre sa compenseze prin îndoirea înainte a soldurilor si a coloanei vertebrale si tensionand spatele, soldul si muschii picioarelor pentru a ramane în pozitie verticala. Exista, de asemenea, presiune în exces pe genunchi si pe rotulele picioarelor noastre (adica spatiul dintre arcul nostru si degetele de la picioare). Practic, atunci cand purtam tocurile, trupurile noastre fac o multime de miscari de echilibrare si corectare inconstienta. In acelasi timp pantofii cu toc Marco Tozzi  in piciorul unei frumoase doamne o face pe purtatoare sa capete incredere in ea, iar piciorul ei atrage admiratia barbatilor si poate chiar, invidia altor doamne.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *