In curand e ziua de nastere a lui tata. Imi doresc sa-i fac un cadou deosebit, dar in ace. Lasi timp util. Ieri fara sa vreau am dat peste o pereche de pantofi de barbati de la Kalapod.ro, atunci cand am fost in vizita la o prietena. Sotul ei isi lasase pantofii in holul de la intrare in apartament.

In acel moment mi-a picat fisa ca tata are nevoie de pantofi eleganti de barbati. Peste cateva saptamani el impreuna cu mama vor merge la o nunta si inca nu si-a cumparat pantofi.

Cand am venit aseara acasa de la prietena mea imediat am intrat pe site-ul Kalapod.ro sa vad ofertele cu pantofi barbati.

Am observat ca acest magazin online reprezinta un brand complet nou pe piata din Romania. Stilul brandului are ca prioritare preturi fara concurenta, stocuri noi saptamanal, culori incitante si prietenoase, modele europene, din care rezulta un raport bun calitate/pret pentru fiecare produs.

Am vazut pantofi de barbati pentru orice eveniment sunt creati pentru a reprezenta pe fiecare barbat in parte. Pe Kalapod.ro sunt la vanzare pantofi barbati simpli, cu siret, sau elefanti, cu diferite materiale si culori, in functie de eveniment, tinuta sau de buget. Pe kalapod.ro orice barbat cu personalitatea sa poate sa-si gaseasca pantofi ieftini si de calitate pe gustul lui.

A fost foarte greu sa aleg o pereche de pantofi eleganti. Pe site exista o multime de oferte, nu am stiut ce sa aleg. Norocul a fost ca alta prietena m-a sunat sa ma intrebe ce mai fac. Cand i-am zis, m-a sfatuit sa citesc un articol interesant cu sfaturi utile despre alegerea pantofilor la orice tip de costum. Stiam ce va purta tata la nunta, asa ca mi-am dat seama ce pantofi barbati ii trebuie citind articolul cu sfaturile.

Sunt cea mai fericita persoana din lume, atunci cand le cumpar parintilor cadouri pentru ca se bucura mult. Aceste daruri le aminteste ca nu au facut degeaba atatea sacrificii pentru a imi oferi o copilarie frumoasa, o educatie buna si o alimentatie sanatoasa.

Sunt convinsa ca tata va fi super incantat de cadoul meu, pantofii de la Calapod sunt de calitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *