Mai e putin si va veni vara calendaristica. Abia astept sa vina ziua cand o sa-mi iau concediu de odihna. M-am saturat sa lucrez in fiecare zi pana la epuizare. Imi doresc foarte mult sa plec intr-o vacanta in strainatate in aceasta vara.

Prietena mea cea mai buna tot ma bate la cap de multi ani sa merg in excursii in strainatate, dar nu a reusit sa ma convinga pentru ca sunt o fire care cu greu face ceva nou in viata ei. Am fost obisnuita sa-mi petrec vacantele la tara la bunici.

Asta am facut pana cand bunicii mei s-au dus la ceruri. Dar am visat de mica sa vizitez Grecia. Am citit foarte multe lucruri despre aceasta tara, stiu multe lucruri despre istoria, cultura, traditiile grecilor. Imi doresc mult sa vad cu ochii mei anumite zone din Grecia, atractii turistice din istoria Greciei.

Ieri prietena mea a insistat foarte mult sa intru pe un site care le ofera clientilor vacante in toata lumea. Amica mea m-a rugat sa ma uit la oferte Grecia. Era de parere ca a venit timpul sa-mi indeplinesc visul. Oferte mai bune nu voi gasi in alta parte.

Am crezut-o pentru ca e o persoana care s-a plimbat mult in strainatate si mereu a cautat ofertele cele mai bune de pe piata.

Aseara nu m-a lasat in pace pana nu i-am promis ca o sa-mi rezerv o vacanta in Grecia pe site-ul Filadelfiaturism.ro. Aceasta agentie de turism ofera clientilor: consultanta de specialitate 24/24, cazari oriunde in lume, bilete de avion, bilete de tren sau de autocar, transferuri si rent a car, asigurari de brokeraj si servicii.

Toate astea m-au convins cu adevarat ca a venit vremea sa merg in Grecia, sa-mi indeplinesc visul. Chiar in seara asta mi-am rezervat un loc de cazare in statiunea Paralia Katerini.

Prietena mea s-a bucurat foarte mult cand i-am dat vestea. Tine mult la mine si doreste sa am o viata mai frumoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *