Zilele astea parintii mei fac o mare schimbare in viata lor. Ani la randul i-am batut la cap sa-si cumpere un ups pentru centrala termica de la casa unde locuiesc. Ei tot imi spuneau ca nu merita sa investeasca atatia bani in ceva de care nu au nevoie, adica aveau curent, aveau apa calda si caldura. Care era problema?

Acum vreo luna s-a intamplat ceva ce l-a enervat foarte tare pe tata. Undeva in oras in zona unde locuiesc ei s-a ars un transformator si din acest motiv toata acea parte din oras a ramas fara curent. Situatia nu s-a schimbat cateva zile, a durat pana cei de la electrica au rezolvat problema. Parintii au stat fara caldura si apa calda deoarece centrala nu putea sa mearga fara energie electrica . Mama si tata au inghetat de frig, au facut viroze respiratorii.

Dupa acest moment greu, parintii au hotarat sa ma asculte, in sfarsit s-au convins ca e mai bine sa ia un upsapentru centrala termica. Cand mi-au dat vestea nu mi-a venit sa cred, m-am bucurat pentru ei deoarece stiu ca vor avea parte de confort indiferent de ceea ce se intampla in oras in orice luna a anului.

Cateva zile am cautat oferte de ups centrale termice pe internet. Intr-o seara venisem obosita de la serviciu, tata ma sunase sa ma intrebe daca am gasit ups la promotie. Atunci nu aveam niciun chef sa caut, stateam in fata calculatorului aproape cu ochii inchisi cand deodata am dat de ups centrale termice.

Asa, aproape adormita navigand pe internet am dat peste un site cu oferte foarte bune de ups-uri pentru centrale termice. Era ceea ce le trebuia parintilor. Fara sa ma gandesc, am dat comanda de un ups potrivit pentru centrala termica care o au parintii mei la casa.

Doar a doua zi am anuntat-o pe mama ca am gasit un ups bun pentru ei si ca deja am dat si comanda. Mama s-a bucurat, mai ales atunci cand a auzit cat costa acest ups. Se astepta sa fie mult mai scump decat am spus eu.

Ma bucur de fiecare data cand pot sa-mi ajut parintii, ei sunt cei mai importante persoane din viata mea. Imi doresc sa aiba un trai bun acum la batranete dupa ce au facut atatea sacrificii pentru copiii lor sa fie fericiti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *