Oboseala lasa urme pe chipul nostru, urme care nu sunt deloc placute si care cu trecerea timpului devin din ce in ce mai greu de acoperit cu fard. si atunci ce este de facut? C?ci nu ne putem afi?a în public cu niste cearcane imense si neestetice. Odihna poate fi o solutie, dar aceasta nu da întotdeauna randament. In cazul in care odihna nu reuseste sa stearga urmele pe care oboseala le lasa pe chipul nostru putem apela la chirurgia estetica. Aceasta ramura a medicinii nu se ocupa doar cu marirea sânilor sau cu injectarea botoxului, ci se ocupa si de problemele cu adevar sacaitoare, precum cearcanele.

De ce nu ne ajuta odihna in tratamentului cearcanelor? Pentru ca uneori acestea nu sunt cauzate de lipsa somnului, si persoanele care se confrunta cu aceasta problema stiu ca somnul nu le va ajuta sa stearga cearcanele. Conform Clinicii Dr. Renert Gad, o clinica care se ocupa in general cu operatiile estetice, cearcanele pot fi generate de doua categorii mari de probleme: prezenta vaselor de sange si de excesul de melanina. Aceste probleme pot cauza la randul lor trei tipuri de cearcane, si anume: hiperpigmentarile, lipsa de volum si „pungile de sub ochi”.

Pentru mai multe detalii despre tipurile de tratament pe care Clinica Dr. Renert Gad il aplica in tratarea cearcanelor accesati link-ul: doctor renert.

Fiecare femeie are nevoie sa se simta frumoasa, apreciata si iubita. Astfel îsi va recapata increderea pe care a pierdut-o in momentul in care timpul a inceput sa isi puna amprenta pe trupul ei. Aceasta lucru se aplica cu siguranta si in cazul barbatilor. Si ei îsi pot pierde încrederea în ei si ei au nevoie de apreciere.

Si nu uita atunci când arati bine te vei simti automat mai bine. Frumusetea e o stare de bine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *