Ieri am avut de sarbatorit o zi de nastere in familie. Unicul meu nepot a implinit o frumoasa varsta. De vreo o luna tot m-am gandit ce cadou sa-i iau. Are tot ce-si doreste persoana de la viata. A avut noroc de parinti cu posibilitati financiare foarte bune care i-a oferit totul, nu i-a lipsit nimic niciodata. Cu toate astea e un baiat minunat, a invatat foarte bine, a fost olimpic la mai multe materii. Facultatea a facut-o in strainatate la o renumita universitate din Europa. A vrut oferte de locuri de munca sa ramana acolo, dar le-a refuzat. Fiind o fire sensibila, nu a rezistat sa stea departe de familie, pentru el e mai important sa fie alaturi de cei dragi, sa fie la curent cu tot ce fac ei si sa-i ajute cand e nevoie.

Relatia mea cu el e una apropiata, nu trece o zi fara sa ne scriem macar un mesaj.Sunt a doua lui mama, nu exista secrete intre noi. Este cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o. Poate sunt subiectiva, dar nu l-am vazut niciodata sa ezite sa ajute pe cineva. El este doctor si de multe ori sta peste program la spital daca e cazul, studiaza mult afectiunile pacientilor.

Avand tot ce-i trebuie, mereu mi-e greu sa iau un cadou. De fiecare data imi doresc sa fie un dar folositor pentru el. Precum am zis mai sus, de o luna tot caut sa-i iau ceva potrivit. Saptamana trecuta chiar el mi-a dat ideea potrivita fara sa vrea. Mi-a spus ca va merge cateva zile la mare si ar vrea sa-si cumpere ochelari noi de soare.Imediat mi-a venit in minte imaginea unei fotografii de pe o retea de socializare a unui prieten. L-am sunat sa-l intreb de unde i-a luat, eram de parere ca se potrivesc de minune si nepotului meu.

Amicul meu mi-a zis ca si-a luat ochelari ray ban de pe un site. Intr-o zi a dat peste acest site intamplator si imediat i-a atras atentia acei ochelari. Nu s-a putut abtine sa nu-si cumpere perechea de ochelari. Nu i-a parut rau nicio clipa pentru ca e un lucru de calitate de care nu trebuie sa-ti faci griji ca se deterioreaza cumva. Si site-ul B-Mal l-a multumit pe prietenul meu, coletul a sosit la destinatie in doar cateva zile.Ochelarii au fost foarte bine impachetati pentru ar fi protejati de orice pericol sa pateasca ceva.

Ceea ce a zis amicul m-a convins si mai mult ca e cadoul ideal pentru nepotul meu. Fara nicio ezitare am intrat pe site si am dat comanda de ochelari. Si eu am fost multumita de serviciile site-ului. Coletul a venit rapid acasa in deplina siguranta.

Aniversarea zilei de nastere a nepotului a fost una de neuitat, asa cum e mereu. Cu toate ca acum e barbat in toata firea, se bucura ca un copil mic de darurile primite. Abia a asteptat sa vada ce l-am luat eu. Si de data asta am reusit sa-l surprind cu cadoul meu. I-a placut foarte mult ochelarii de soare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *