La fel ca in oricare alt domeniu, si atunci cand vine vorba despre decorarea unei camere, exista anumite obiecte de mobilier care nu trebuie sa lipseasca, indiferent de stilul pe care doresti sa il abordezi. Sufrageria, sau living-ul, cum este denumita mai nou aceasta camera, a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu living-urile din Occident. Cu toate acestea, exista unele piese de mobilier care nu trebuie sa fie ignorate in momentul in care se achizitioneaza mobila living. Dintre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Pentru ca living-ul este destinat momentelor de relaxare, canapeaua nu are cum sa lipseasca din aceasta camera, indifertent de stilul abordat. Pentru ca acest obiect de mobilier nu trebuie sa faca nota discordanta cu restul mobilei, trebuie ca prin culoarea si design-ul pe care le are, sa se incadreze perfect in stilul camerei.
  • In cazul in care se doreste crearea unui living multifunctional, atunci nu trebuie sa eviti achizitionarea mobilei pentru living care are in componenta sa si scaunul pentru birou.
  • Pentru ca living-ul nu este doar pentru a sta pe canapea si a te uita la tv, sau a sta la birou, jucandu-te la calculator, trebuie sa achizitionezi si o masuta pentru cafea. Aceasta va fi foarte utila in momentul in care iti inviti prietenii in living pentru a savura cafeaua impreuna, sau atunci cand faci acest lucru cu familia ta. Deoarece o achizitionezi pentru a fi utila atunci cand servesti cafeaua, masuta pentru cafea nu trebuie sa fie foarte eleganta, ci simpla dar utila.
  • Eu atunci cand ma gandesc la mobila living, ma gandesc automat si la bibleoteca. Din acest motiv, cred ca acest obiect de mobilier nu are cum sa lipseasca dintr-un living, chiar daca nu esti un pasionat al literaturii. Oricine cred ca are cateva carti pe care sa le aseze in bibleoteca.

Deoarece exista toate sansele ca unele modele de mobila existente in momentul de fata pe piata de profil sa nu ofere toate aceste piese de mobilier, iti recomand o mobila la comanda de la Noblisime.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *