Saptamana trecuta o prietena m-a rugat sa caut pe internet site-uri cu petreceri de copii. Prietena mea are o fetita de 6 ani care va avea ziua de nastere peste cateva zile si mama ei a dorit sa-i faca o petrecere surpriza. Fata inca suferea din cauza mutarii familiei la Ploiesti.

Amica mea a avut norocul sa-si gaseasca un loc de munca la Ploiesti, nu a putut sa refuze aceasta oferta. Cu ajutorul consultantilor agentiei Royal Imobiliare a reusit sa-si cumpere o casa potrivita pentru ea si fiica sa.

Vilele de vanzare de pe site-ul Royal Imob sunt pentru orice buzunar.Cine doreste o locuinta in Ploiesti trebuie doar sa ia legatura cu consultantii agentiei si totul se va rezolva. Asa a reusit prietena mea sa-si ia casa.

Sper ca petrecerea surpriza cu o printesa sa-i placa fetitei amicei mele. Imi doresc ca fata sa nu uite niciodata aceasta zi de nastere si cu aceasta ocazie sa treaca peste supararea mutarii in Ploiesti. Pana la sarbatorirea zilei de nastere a fetitei totul va fi aranjat. Animatorii profesionisti vor face un spectacol superb pentru copiii aflati la petrecere. Cred ca orice copil de pe lumea asta si-ar dori macar odata in viata asa o petrecere frumoasa. Fiecare copil va primi un balon modelabil cu animalul preferat, o sa-si faca fiecare tatuaje cu sclipici. La teatru de papusi toata lumea va rade cu pofta, chiar si adultii prezenti la petrecere.

Sper ca totul sa fie bine pentru prietena mea. Sufera mult din cauza ca fata ei e suparata pe ea si ii vorbeste urat. Eu sunt optimista ca relatia lor se va imbunatati in curand.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *