Scara-moderna-cu-trepte-goale-si-balustrada-sticla-cu-inox

Prietena mea cea mai buna s-a maritat anul trecut in septembrie cu un baiat care provine dintr-o familie bogata. Zilele astea m-a anuntat ca se muta in noua sa casa tip vila. De la nunta pana acum tinerii casatoriti au locuit intr-un apartament.
Acum cateva zile ma suna disperata sa-mi spuna ca echipa de muncitori ce ii face ultimele retusuri la casa au pierdut elementele de balustrada ce trebuiau sa fie montate a doua zi. Casa e prevazuta cu o scara interioara ce duce la etaj unde sunt dormitoarele. Amica mea era suparata pentru ca spera ca muncitorii sa-si termine treaba pentru a se putea muta in viitorul ei camin.
I-am promis ca voi  cauta pe internet site-uri de profil si ii voi trimite un e-mail cu toate informatiile necesare pentru a da comanda de elementele de balustrada de care avea nevoie cat mai repede.
Am dat peste mai multe site-uri, dar Crosinox.eu mi-a atras cel mai mult atentia. Am simtit ca e o firma serioasa ce vinde produse de calitate la cele mai mici preturi de pe piata. Intotdeauna cand am senzatia ca un produs e de calitate superioara, asa e si in realitate. Nu m-am inselat niciodata in privinta unui obiect cumparat de pe internet si prietena mea stie acest lucru.
Nu am ezitat s-o informez despre elementele de balustrada de pe site-ul Crosinox.eu. A doua zi de dimineata a dat comanda la ce-i trebuia. Ieri m-a sunat fericita ca a sosit coletul cu elementele de balustrada si azi urma sa-i monteze balustrada la scara interioara a casei.
Sper ca prietena mea sa fie fericita in noul ei camin, iar sotul sa fie o persoana de treaba. Mereu am spus ca banii aduc numai necazuri in viata oamenilor. Imi doresc ca in cazul amicei mele sa fie o exceptie. O sa ma lamuresc in curand cum stau lucrurile.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *