Am cunoscut o fata pe internet care mi s-a parut de treaba. Vorbesc cu ea din ce in ce mai mult, incercam sa ne cunoastem mai bine, imi povesteste despre ea in fiecare data cand ne intalnim online. Intr-o seara mi-a spus ca sta prost cu banii, ca abia s-a angajat la un studiou de videochat pe care se numeste FunkStudio.ro. M-a facut tare curioasa sa aflu ce face acolo, dar si cum s-a angajat, ce cerinte i-a cerut.

Fata mi-a povestit ca intr-o zi era foarte suparata ca nu-si gasea loc de munca, o vecina a venit in vizita la ea si i-a dat aceasta idee, sa caute pe internet site-ul FunkStudio.ro. Apoi a vazut ca nu se cere prea multe lucruri, avea peste 18 ani, stia putina engleza si franceza, se pricepea si sa lucreze pe calculatorul asa in mare si se promitea un salariu bun. Asa a ajuns sa dea interviu pentru acest job si sa fie acceptata.

Fata nu regreta ca lucreaza la acest studio de videochat, nu face mare lucru si toti angajatii sunt foarte draguti cu ea. Mi-a spus ca asa un servici usor si placut nu credea ca va avea vreodata. Se duce la studio, se aseaza la calculator, intra pe site-ul firmei si cand apare un doritor sa vorbeasca cu ea, isi incepe munca. Comunica cu acea persoana pana cand doreste clientul respectiv. Apoi apare alti clienti pana cand isi termina orele de munca.

Se mai intampla sa sta degeaba ore intregi deoarece nu intra nicio persoana pe videochat sa vorbeasca cu ea. Cu toate astea primeste acelasi salariu. Cand fata vorbeste cu mine, imi spune ca avantajul ei este ca ea apare la videochat szb o indentitate falsa, nimeni nu stie e, dar ea poate afla de la clientii ce intra pe site multe lucruri interesante care uneori o face sa se simta foarte bine. Intr-o seara cand a aparut pe internet, era foarte fericita pentru ce i s-a intamplat la serviciu.

A inceput sa-mi spuna ca in acea zi la serviciu cand era pe videochat a cunoscut un baiat care avea o depresie, il indemnase prietenii sa inre pe acest site sa discute cu fete, poate asa va uita ca l-a parasit iubita. Prietena mea era fericita pentru ca reusise sa-l faca pe acel baiat sa zambeasca la sfarsitul discutiei lor.
Se vede ca e buna pentru asa ceva pentru. ca e o fire foarte comunicativa, vorbeste mult si este si foarte amuzanta, ii place sa cunoasca oameni noi asa cum s-a imprietenit si cu mine.

Am intrat si eu pe site sa vad despre ce e vorba si imediat cineva m-a contactat, sa vorbeasca cu mine. De curioasa am inceput sa vorbesc cu acea persoana. Am de vorba cam 3 ore, stia cum sa ma faca sa fiu atenta la discutia noastra. Credeam ca n-o sa-mi placa, ca ma va plictisi, dar nu a fost asa. A fost o conversatie interesanta care mai durea daca nu trebuia sa ma culc, a doua zi ma trezeam devreme ca sa ma duc la servici, aveam o zi la munca. Inr-un weekend am intrat si am vorbit iar cu cineva mai multe ore ca data trecuta

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *