Introducere

Instalatia sanitara este una dintre cele mai importante instalatii dintr-o casa, cladire, birou, etc. Aceasta ne ofera posibilitatea de a ne satisface nevoile pe care le avem si fara de care nu putem trai. Pentru ca instalatia sanitara este o instalatie destul de complexa este necesar ca aceasta sa fie cat mai durabila pentru a evita eventualele neplaceri care pot aparea ca urmare a defectarii acesteia. Utilizarea materialelor de cea mai buna calitate este conditia esentiala care trebuie avuta in vedere in momentul in care se construieste o instalatie sanitara. In acest moment pe piata de profil exista multe variante de materiale care pot fi luate in considerare pentru conceperea unei instalatii sanitare durabila. Dintre acestea, cuprul este cea mai buna alegere pe care o poate face o persoana care doreste construirea unei instalatii sanitare.

Principalele motive pentru care cuprul este materialul din care trebuie sa fie produse piesele utilizate in construirea instalatiei sanitare

Asa cum am afirmat deja, cuprul este materialul din care trebuie sa fie confectionate piesele utilizate in construirea unei instalatii sanitare. Motivele pentru care fac aceasta afirmatie sunt prezentate in continuarea acestui articol:

 1. Este cel mai durabil material care poate fi utilizat in construirea instalatiei sanitare. Acest lucru se datoreaza materiilor prime aflate in cupru, materii care fac ca acest material sa aiba o durata de utilizare foarte mare. In cazul in care piesele din cupru utilizate in construirea instalatiei sanitare sunt intretinute corespunzator atunci durata de utilizare a instalatiei este nelimitata.
 2. Nu altereaza sub nici o forma calitatea apei motiv pentru care tevile din cupru sunt alegerea perfecta pentru construirea instalatiilor de apa menajera. Atunci cand se construieste o instalatie de apa menajera este extrem de important sa fie utilizate doar materiale care nu altereaza sub nici o forma calitatea apei pentru ca aceasta va fi bauta de catre cei care utilizeaza respectiva instalatie. Privind doar din acest punct de vedere, tevile din cupru sunt alegerea perfecta pentru o astfel de instalatie.
 3. Este un material maleabil motiv pentru care tevile din cupru sunt usor de instalat si nu necesita timp mare pentru instalare. De asemenea, datorita faptului ca sunt maleabile, tevile din cupru pot fi indoite fara a exista riscul ca acesta sa se deterioreze.
 4. Tevile din curpu pot fi sudate. Datorita acestui avantaj se obtine o instalatie sanitara perfect etansa, detaliu extrem de important avand in vedere cat de multe neplaceri pot cauza scurgerile de apa dintr-o instalatie sanitara.
 5. Trecerea anilor nu afecteaza sub nici o forma proprietatile cuprului, acestea ramanand neschimbate indiferent de vechime.
 6. Rezistenta foarte bine atat la presiuni inalte cat si la temperaturi inalte motiv pentru care cuprul este materialului care poate fi utilizat atat in instalatia pentru apa potabila cat si in instalatia de incalzire.
 7. Rezista cu brio la socuri mecanice.
 8. Instalatia realizata din tevi cupru nu necesita mascare sau integrare in peisaj pentru ca au un design placut spre deosebire de alte tipuri de tevi care pot fi utilizate in instalatiile sanitare sau de incalzire.

De unde achizitionez tevi cupru la un pret foarte bun?

Dupa cum se stie, pretul tevilor din cupru este mai mare decat pretul celorlalte tipuri de tevi care pot fi utilizate pentru conceperea unei instalatii sanitare sau de incalzire. Acest lucru nu trebuie sa sperie pe cei care doresc sa foloseasca tevi din cupru in instalatia pe care doresc sa o realizeze. De ce nu? Pentru ca exista Incalzire-sanitare. Acest magazin online ofera cele mai bune preturi atat la tevile din cupru cat si la celelalte piese utilizate pentru obtinerea unei instalatii sanitare. Prin intermediul acestui magazin online pot fi cumparate la cele mai bune preturi obiecte din urmatoarele categorii de produse:

 • Incalzire;
 • Tevi si fitinguri;
 • Baie;
 • Gaz;
 • Apa;
 • Armaturi;
 • Energie solara;
 • Servicii si avizare Iscir;

Concluzii

Tevile din cupru sunt cea mai buna alegere pentru realizarea unei instalatii sanitare deoarece cuprul ofera avantaje care nu pot fi oferite de catre nici un alt tip de material. Avand in vedere acest lucru nu ezita sa utilizezi tevile si fitingurile din cupru pentru construirea unei instalatii. Pentru ca utilizarea acestor tipuri de piese sa ofere si mai multe avantaje achizitioneaza-le prin intermediul celor de la Incalzire-sanitare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *