Mutarile sunt deseori o provocare, deoarece implicata costuri destul de mari si mult timp pe care il poti folosi in alt fel. Din fericire, mai exista si firme specializate care ofera astfel de servicii, la costuri avantajoase la orice ora chiar si in afara tarii. O astfel de firma care se ocupa cu mutari Bucuresti se numeste relocaribucuresti.ro si fac o treaba exceptionala de fiecare data cand sunt chemati pentru a muta mobila sau o relocare intr-o zona cu totul noua.

Am intrat in contact cu aceasta firma in primavara anului 2019, atunci cand a trebuit sa ma mut intr-o alta garsoniera in Bucuresti. Am decis ca vreau sa schimb chiria, insa mutatul lucrurilor aproape ca m-a facut sa ma razgandesc.

Din fericire, un prieten mi-a sugerat sa apelez la relocaribucuresti.ro, deoarece sunt o firma foarte cunoscuta cu preturi convenabile, iar serviciile sunt mereu de nota 10.

Avand in vedere ca nu stiam alte firma care sa se ocupe cu mutari mobila Bucuresti, le-am dat o sansa. Am intrat pe site, iar acolo am observat o lista completa cu servicii pe care le ofera:

– Transport mobila la nivel local si international

– Mutari in Bucuresti, mutari firme dar si mutari internationale

– Debarasare de mobila

– Mobila la comanda

– Reconditionare mobila

– Depozitare mobila

– Echipe de zugravi si electricieni

– Reconditionare tapiterie

– Instalatii sanitare si termice

Avand nevoie doar de o mutare in Bucuresti, am aflat ca este serviciul cel mai accesibil pe care il ofera, dar si cel mai avantajos economic. Pentru serviciul de transport mobila Bucuresti, pretul porneste de la 100 RON si poate varia in functie de durata operatiunii si de personalul care este implicat in desfasurarea activitatii. 

Indiferent de distanta ce trebuie parcursa pana la noua locatie, Relocari Bucuresti iti poate oferi cel mai competitiv pret. Pe site, sunt si foarte multe note ajutatoare, astfel clientul va stii la ce preturi sa se astepte. Am sunat la numarul din rubrica de contacte de pe site si am aranjat totul. A doua zi, dupa ce am vorbit cu operatorul, o echipa a firmei s-a prezentat cu o duba incapatoare, in care aveau sa imi incarce mobila.

Totul a decurs foarte rapid, deoarece echipa a stiut precis ce avea de facut fara alte indicatii din partea mea. Le-am comunicat cea de-a doua adresa unde trebuiau sa imi aduca lucrurile si ne-am intalnit in fata blocului. Cand au urcat mobila din nou la etaj, oamenii au fost foarte atenti ca nimic sa nu fie lovit de balustrada. Chiar si cand au asezat canapeaua in casa au pus-o exact unde le-am zis.

Serviciile celor de la relocaribucuresti.ro merita fiecare banut, deoarece s-au miscat foarte rapid si eficient. Lucrurile au ajuns in stare perfecta, iar toata mutarea nu mi-a luat decat cateva ore. Este un servicu pe care il recomand cu incredere celor care planuiesc sa se mute si nu au posibilitatea sa isi transporte singuri mobila. Echipa relocaribucuresti.ro poate sa faca toata treaba in locul vostru, la un pret mai mult decat avantajos.

Serviciul de relocari este un serviciu de care nu te poti lipsi!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *