In randurile ce urmeaza o sa va vorbesc despre Grupul Teamnet International. Sunt sigura ca multi dintre cei care veti citi acest articol nu ati auzit niciodata de Teamnet.

In anul 2001 patru tineri pasionati de informatica au pus bazele companiei. In 2010 firma s-a extins la nivel regional, mizand pe expertiza lor in software si consultanta. In prezent sistemele informatice facute contribuie la cresterea competitivitatii organizatiilor publice si private din Europa Centrala si de Est (CEE), Orientul Mijlociu si Africa de Nord (MENA).

Viziunea companiei in general este de infrastructura tehnologica. Sunt proiecte de magnitudine cu impact asupra societatii care aduce inovatii in domeniile in care activeaza Teamnet, facand totodata infrastructura tehnologica acolo unde aceasta nu exista.


In cei 15 ani de activitate, Teamnet a crescut intr-un grup de companii care are puterea sa implementeze tehnologii de ultima generatie ce pot sta la baza dezvoltarii organizatiilor publice si private. Grupul Teamnet International are sub aripa sa companii specializate in integrare IT&C, Project Management, Consultanta si IT&Business, Software Medical, Engineering si Cloud Computing.

Teamnet este primele companii din Romania care a integrat tehnologia GIS si sistemele UAV pentru a livra solutii complete, sau a crea o platforma Cloud accesibila IMM-urilor din tara.

Compania este specializata si in proiectarea si executia sistemelor automatizate de control SCADA, pe care le integreaza in proiectele de engineering.

Teamnet poate fi solutia IT perfecta pentru orice tip de companie, din sectorul public sau privat. Experienta companiei in domeniul Business Process Outsourcing.

Cei de la Teamnet s-au implicat si in proiecte de cercetare si dezvoltare impreuna cu alte de companii renumite din Europa.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, angajatii companiei au obtinut peste 1500 de certificari.

Strategia de business si investitiile realizate au facut ca Grupul Teamnet sa fie prezent in cele mai recunoscute topuri nationale si internationale. Asta dovedeste ca Teamnet este o companie cu performante de top.

Ma bucur ca mai exista si astfel de companii in Romania care e renumita si in strainatate. Stiam ca in domeniu IT stam bine in comparatie cu alte domenii din economia noastra. Ne merge bine in acest domeniu pentru ca baza e inteligenta si la asta noi, romanii stam foarte bine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *