images (36)

Pregatirea unei cine romantice e un mod de a-i arata afectiunea ta persoanei iubite. Chiar daca poti face asta la un restaurant de lux, e mult mai personal daca pregatesti cina romantica acasa. Ai nevoie doar de putina creativitate si multa dragoste.

Cateva sfaturi:

1.Cumpara ingredientele pentru cina cu ceva timp inainte. Evita sa te aglomerezi in ziua cu pricina. Nu uita flori si vin pentru a completa atmosfera.

2.Prepara un meniu care va place amandurora. E bine sa faci un meniu complet, cu aperitive, fel principal, desert, bauturi fine. Daca ai timp, incearca felurile de mancare cu o zi-doua inainte, ca sa te asiguri ca iti ies bine.

3.Scopul unei cine romantice este sa imite atmosfera dintr-un restaurant de lux. Asadar, pune o vaza cu flori proaspete pe masa, o fata de masa eleganta, proaspat calcata si lumanari. Pune in surdina muzica voastra preferata.

4.Desigur, e bine sa prepari toate astea din timp, ca sa ai putin timp si pentru tine, inainte ca partenerul sa soseasca.

5.Daca aveti un cantec “al vostru”, pregateste-l pe un CD sau pe computer pentru a spori atmosfera romantica.

6.Surprinde-ti partenerul cu cina pregatita! Incearca sa gatesti lucruri mai speciale, nu aceleasi feluri de mancare pe care le-ati gustat impreuna de sute de ori.

O cina romantica acasa nu se compara cu o cina la un restaurant. Fiindca acasa tu prepari totul, partenerul tau va aprecia cu siguranta efortul pe care l-ai depus si evenimentul va fi mult mai memorabil.

Sursa: http://www.gustos.ro
Ramona Lengyel
Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *