Anul acesta am decis sa intampin vara cu o saltea de calitate pe care am decis sa o cumpar de la magazinul saltele-online.ro!

Acest magazin comercializeaza o gama vasta de astfel de produse de dormit, printre care si toppere, perne, paturi si saltele.

Fiind o persoana mai sensibila de fel, am decis ca salteaua pe care am sa o cumpar sa fie de calitate inalta, de preferabil din materiale BIO. Norocul meu a fost ca magazinul are o gama vasta de produse din care poti alege.

Astfel dupa cateva ore in care am examinat produsele am ajuns la concluzia ca produsul care s-ar potrivi cel mai bine pentru mine ar fi modelul de saltea Yoga Latex Cocos.

Salteaua Yoga Latex Cocos face parte din gama saltelelor ferme si foarte ferme ce sunt destinate persoanelor cu afectiuni de coloana, acelor persoane care doresc un somn odihnitor si sanatos.

Pentru a avea aceste performante, materialele folosite sunt latexul, fibra de cocos si AirFlex-ul cu celulatie deschisa pentru ventilare. Pentru a pastra un mediu sanatos pentru somn, husa are microcapsule de Aloe Vera, inserate in fibra de textil. Aceste capsule se activeaza prin presarea saltelei de catre corp, in timpul somnului.

Avand in vedere ca toate materialele folosite pentru fabricarea acestei saltele sunt naturale si cele mai recomandat de catre experti, consider ca am facut  o alegere foarte buna.

Salteaua Yoga Latex Cocos  a fost comandata online, iar apoi am primit-o prin serviciul de cutrierat.

Odata ce am desfacut toate ambalajele (magazinul s-a asigurat sa o ambaleze bine) am putut sa profit de calitatile sale relaxante.

De cand am aceasta saltea dorm foarte linistit si nu am mai remarcat nici durerile de spate pe care le avea de la vechea saltea. Magazinul este o sursa buna pentru oricine doreste o saltea noua si nu stie de unde sa o cumpere!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *