O afacere de succes incepe cu cateva idei clare si simple de pus in practica. Concurenta este apriga, ca in orice domeniu, iar detaliile fac diferenta intr-un business care incepe sa prospere si un altul care intra pe o panta descendenta. Ca afacerea sa fie reusita, iar clientii sa fie satisfacuti de serviciile pe care le oferi, trebuie sa faci cateva lucruri. Primul pas catre profit este eficienta. Indiferent de natura sa, daca un business nu este eficient, nu poate sa reziste pe termen lung. Tocmai din acest motiv trebuie sa incepi prin a face schimbari in afacerea ta. Nu uita ca fiecare imbunatatire si fiecare produs pe care il utilizezi in firma ta, se va intoarce sub forma de profit. Asigura-te, ca viitorii tai clienti vor beneficia de cele mai bune servicii si cele de mai bune materiale.

Plecand de la aceasta premiza, cabinetul meu de cosmetica nu duce lipsa de clienti, iar pentru aceasta am achizitionat materiale de cea mai buna calitate de pe site-ul epilatpro.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania. Aici vei gasi produse cosmetice din ingrediente 99% naturale, precum: ceara de epilat, rezerve ceara, ceara traditionala, ceara elastica, ceara la cutie, ceara de unica folosinta, cat si alte produse.

Personalul de specialitate de la epilatpro.ro, iti va oferi informatii complete si competente in legatura cu aceste produse si te va ajuta sa alegi ceara potrivita pentru afacerea ta. Avand in vedere ca aceste produse sunt din ingrediente naturale, sunt foarte eficiente pentru indepartarea parului si sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. Epilatpro.ro este reprezentanta al unor marci de renume in domeniu din SUA, Italia, Austria, Spania, etc. Calitatea si pretul acestor produse fac diferenta fata de alte firme existente pe piata.

Ceara la cutie, de unica folosinta, ItalWax Best formula, este o ceara cu miere, prezentata intr-o cutie metalica de 400 ml, pentru piele normala. Linia de ceara Best Formula de la ItalWax, a fost conceputa din cele mai bune ingrediente naturale, avand adaugate uleiuri esentiale, parfumuri, etc, care pe langa indepartarea perfecta a parului, hidrateaza si ingrijeste pielea. Aceasta ceara transparenta a fost conceputa pentru indepartarea eficienta a parului subtire si are o aderenta mare pe piele. Aceasta se aplica in strat subtire pe zonele unde este nevoie si indeparteaza eficient toate firele de par. Procedura de indepartare a parului pentru ceara ItalWax este urmatoarea: se incalzeste ceara pana la temperatura de 38 – 40 grade Celsius, se curata zona care trebuie epilata cu o lotiune de epilat. Dupa aceea, se pregatesc benzile pentru epilat, iar pentru aceasta trebuie sa aveti grija ca rezerva de ceara sa fie incalzita. Se aplica ceara pe zona curatata in sensul cresterii firelor de par, dupa care se aplica hartie pentru epilat pe ceara apasand pe toata suprafata ei si, cu o miscare ferma, se trage in sensul invers de crestere al firelor de par, paralel cu pielea. Se repeta procedura pana la epilarea completa. Pentru indepartarea resturilor de ceara si pentru a calma si catifela pielea se folosesc uleiurile si lotiunile de pe acelasi site.

Succesul in afacerea mea il reprezinta faptul ca folosesc cele mai bune produse de pe piata, alese cu mare grija, astfel incat ii fac pe clientii mei sa se reintoarca aici.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *