Nu te lasa niciodata pacalit de miturile false care circula prin lume si in situatiile pragmatice refuza principiul: „Crede si nu cerceta!”

Oamenii pot fi invidiosi si temandu-se de concurenta te pot descuraja sa iti infiintezi o firma, sa demarezi propria ta afacere sau sa inregistrezi o marca asupra careia sa ai exclusivitate. Mi-aduc aminte cand am vrut sa public prima carte si am intrebat-o pe una dintre colegele mele care publicase o brosura, cat a costat-o, mi-a spus fara sa stea pe ganduri ca 100 de milioane. Mai tarziu am aflat ca scriind bine poti obtine publicarea 100% gratuita a manuscrisului, ba ies si ceva banuti din asta!

Vrei informatii clare si corecte despre acte necesare infiintare firma SRL? Le gasesti pe site-ul oficial al firmei Fabrica-de-firme.ro, iar dupa ce iti pui la punct dosarul le poti pasa sarcina semnand un contract de prestari servicii obtinerii documentului atat de necesar.

Dosarul este destul de subtirel, costurile sunt mai mari, in cazul unui numar mai mare de asociati, iar de cozile de la usi si drumuri intre institutii scapi apeland la firma amintita mai sus.

Despre acte si costuri infiintare PFA ca si despre oportunitati si timpul de asteptare pana la intrarea in legalitate afli tot de la aceeasi sursa. Acuratetea informatiilor si promptitudinea serviciilor i-au propulsat in topul celor mai buni furnizori de servicii de profil din tara.

Evaluarile clientilor sunt in totalitate pozitive, nota acordata este cea maxima, iar portofoliul demonstreaza munca asiduua si experienta.

Tot partenerii tai onesti care te ajuta sa infiintezi un SRL sau un PFA si sa muti sediul unei firme vor fi alaturi de tine si ca sa obtii inregistrare marca OSIM, atat oferindu-ti informatiile complete si corecte ale demersului, cat si implicandu-se activ pentru tine, daca le soliciti acest lucru.

Ei te sustin la inregistrare marca, reinnoire marca, inregistrare brevete, comercializarea brevetelor si marcilor.

Site-ul Fabricii-de-firme.ro este atat de bine structurat incat la fiecare sectiune este prevazut cu un formular de mesaj rapid pentru solicitarea asistentei sau pentru rezolvarea oricaror probleme ale clientilor.

In mai putin de o saptamana vei primi toate actele de care ai nevoie pentru legalizarea afacerii tale si fiecare banut cheltuit este justificat cu facturi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *